LvBS випустила мультимедійний проект «Insight Inside»

23 Лип 2021

«Insight Inside» – експертне видання Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS). Зважаючи на виклики сьогодення та дбаючи про потреби наших читачів, цьогоріч «Insight Inside» вперше виходить у мультимедійному форматі. У зручному інтерфейсі разом із цікавими текстами, ви знайдете також відеоінтерв’ю й подкасти. П’ятий випуск «Insight Inside» ми присвятили темі постковідного майбутнього. 

  • Життя після пандемії – яким воно буде?  Уявімо, що карантин повністю закінчився, отож як (і чи взагалі будуть) компанії повертатися до «нормального ритму», що таке нова «норма»? Ми запитали про це експертів із різних галузей і готові поділитися найцікавішими інсайтами.
  • Також ми розповімо вам історії про сміливих підприємців, серед яких випускники Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS), які відверто діляться тим, як їм вдалося вижити в кризу, ба навіть відкрити власну справу в найбільш несприятливі часи.
  • У цьому випуску ви також знайдете серію відеоінтерв’ю з відомими підприємцями й інтелектуалами про митрополита Андрея Шептицького: чому його дії та думки актуальні для сучасних українців, і як ці думки можуть допомогти нам рухатися вперед?
  • Інтелектуальні центри Бізнес-школи УКУ підготували для вас актуальні перекладні статті й дослідження із власними управлінськими висновками на провідні теми, котрі турбують світову спільноту.
  • Окремий розділ ми присвятили дискусії, котра, на нашу думку, в час локдауну вийшла чи не на перший план – ментальне здоров’я. На що нам як працівникам і роботодавцям варто звернути особливу увагу? Слухайте у подкастах із експертами, які ми записали в партнерстві з Радіо «Сковорода».

Увесь світ почав жити в новій «нормальності» і те, які висновки та рефлексії ми зробимо, які нові звички, цінності й традиції ми заберемо з собою у постковідне майбутнє – залежить лише від нас. Саме тому запрошуємо вас насолодитися цими інтелектуальними текстами й розмовами, дізнатися актуальні думки експертів – адже все це ми вмістили у п’ятий випуск «Insight Inside» від LvBS.