«Не сплю, працюю» – серія подкастів з українськими підприємцями, які тримають економічний фронт

11 Лют 2023

В спільноті україномовних подкастів виходить нове аудіошоу про підприємців у часі війни на Радіо Треба у партнерстві із Бізнес-школою Українського католицького університету (LvBS).  Його назва “Не сплю, працюю” не про трудоголізм, а про надзусилля, які український бізнес докладає, щоб не припиняти роботу й розвиток в умовах війни.

В епізодах подкасту — підприємці із Спільноти UCU Business School, які розповідають як справляються із викликами та шукають віднови.

У нашому партнерському подкасті «Не сплю, працюю» ви почуєте історії від підприємців зі Спільноти Бізнес-школи УКУ: про соціально відповідальний бізнес, про волонтерські проєкти, які об’єднали неймовірних людей навколо, про виклики, які їм доводилося долати від 24 лютого і дотепер, про Україну на бізнес-карті світу, про перемоги та поразки, а також, де вони черпають сили й віру в неодмінну перемогу України. Буде цікаво та відверто!“ – зазначає Юлія Маруняк, керівниця відділу маркетингу Бізнес-школи УКУ.

Творці подкасту додають, що партнерство Радіо Треба із Бізнес-школою УКУ вийшло дуже органічним, базованим на спільних цінностях, відчуттях потреби розповідати історії про українських підприємців, закарбовувати їхній унікальний досвід, попри всі виклики руйнівної війни. Авторка подкасту – Сніжана Палажченко також навчаться на магістерській програмі MSc in Marketing Management у Бізнес-школі УКУ.

“Гості подкасту – це представники дуже різного бізнесу: від малого до великого, всі вони з різних сфер. Для мене найважливіше, що підприємці щиро діляться пережитим досвідом зі слухачами. Ще з коренів свого існування, до повномасштабного вторгнення, наші гості були й залишаються прикладом відповідальності перед командою та клієнтами”, – розповідає Сніжана Палажченко, авторка подкасту “Не сплю, працюю” та менеджерка зі стратегічного маркетингу на Радіо Треба.

Запрошуємо послухати перший епізод подкасту “Не сплю, працюю” на Радіо Треба, бо треба знати, слухати та ставити вподобайки. Формат подкасту аудіо та відео на всіх платформах за цим посиланням.

А коротка версія доступна у відео нижче:

Довідка: 

Радіо Треба — подкастярня, яка створена та зініційована на вимогу часу. Ми постійно шукаємо відповіді на питання про те, як треба діяти чоловікам, жінкам, різним спільнотам та організаціям в умовах повномасштабної війни. Гості подкастів на власному досвіді та професійній практиці діляться порадами, які є життєво необхідним, щоб перемогти у тилу ворога.

Бізнес-школа УКУ — це школа з європейськими цінностями та підходами, яка розвиває відкриту й відповідальну бізнес-спільноту в Україні вже 15 років. Мрія школи — «Україна на бізнес-карті світу», адже тут вірять, що лише сильні компанії з етичними підходами та глобальним мисленням здатні зміцнити Україну як всередині, так і її бренд на світовій мапі.