Отримай 25% стипендії на навчання на MSc in Innovations and Entrepreneurship від Ampersand Foundation

8 Сер 2023

Ampersand Foundation стала партнером магістерської програми MSc in Innovations and Entrepreneurship Бізнес-школи УКУ та надасть стипендії у розмірі 25% від вартості навчання на програмі. 

Партнерство Ampersand Foundation відбуватиметься у межах магістерської програми MSc in Innovations and Entrepreneurship Бізнес-школи УКУ, яка надає системні знання та навички для управління та вдосконалення власного бізнесу у будь-якій сфері.

Ця оновлена магістерська програма розрахована на підприємців, чий фокус спрямований на пошук виграшних бізнес-моделей, структурування власних компаній, вдосконалення та побудову процесу створення інновацій.

Що отримають стипендіати?

Фонд Ampersand надаватиме стипендію у розмірі 25% вартості програми, а також унікальне за своєю формою та цінністю менторство, завдяки якому члени спільноти зможуть прискорити свій кар’єрний зріст. Менторство Ampersand включає в себе індивідуальні консультації з профільним ментором, зустрічі з підприємцями, топ-менеджерами компаній та експертами в галузі фінансів, інвестицій, консалтингу та аналізу даних. А також лекції та воркшопи від членів спільноти Ampersand.

Як отримати стипендію?

Абітурієнти, що вступають на програму можуть взяти участь у конкурсі на здобуття стипендій. Для цього необхідно виконати наступні кроки:

  • Подати мотиваційний лист та резюме;
  • Пройти коротку співбесіда з представниками Ampersand.

За результатами двох етапів відбору та голосування серед донорів, Фонд визначить кандидатів, яким будуть запропоновані стипендії.

Кому надаватиметься стипендія?

У 2023/2024 навчальному році абітурієнти, які є громадянами України та будуть рекомендовані до зарахування на Магістерську програму з інновацій та підприємництва в UCU Business School, матимуть змогу отримати стипендію Ampersand.

Щоб податись на стипендію, абітурієнт має поставити відповідну позначку в анкеті на сайті УКУ, або повідомити про бажання податися на стипендійну підпримку менеджерам програми. Процес і графік відбору повністю інтегровані у вступну кампанію УКУ, всі необхідні для попереднього розгляду кандидатів документи (а саме резюме та мотиваційний лист) фонд отримає від представників УКУ. Жодних додаткових документів подавати не потрібно. Фінальне рішення про кількість стипендій та їх надання приймають донори фонду Ampersand. Більше інформації дивіться тут.

Якщо у вас є додаткові запитання і ви розглядаєте для себе навчання на магістерській програмі MSc in Innovations and Entrepreneurship Бізнес-школи УКУ- реєструйтесь на нашому сайті і менеджер вам розповість усі деталі, можливості отримання стипендій та пільг. Вступ 2023 до Бізнес-школи УКУ триває!