Переможці Alumni Awards Бізнес-школи УКУ 2022

22 Лис 2022

Особливі вітання цьогорічним переможцям Alumni Awards Бізнес-школи УКУ! Адже це надзвичайно складний рік з багатьма викликами як для країни, так і для бізнесу, соціальними випробуваннями та загартовуванням лідерського характеру. Відтак, були змінені як самі номінації, так і їхнє значення. І сьогодні під час LvBS Alumni Leadership Day відбулося вручення цих відзнак.

Отож, нагороду у категорії Service and Impact 2022 (соціальна відповідальність лідера в часі війни в дії, вплив на суспільство, розвиток громади та соціальної відповідальності, рішення, впроваджені системно) здобула Inga Kordynovska, випускниця програми MSc in Innovations and Entrepreneurship.
Інга – одеситка, власниця юридичної компанії, однак з перших днів війни взялася за волонтерство та заснувала і очолила гуманітарний волонтерський центр Одеси (ГО «Адвокація міста»). Фактично вони з нуля з командою запустили всі процеси і за перші два місяці війни з волонтерського центру, який не існував, перетворились на один з найбільших центрів на півдні, який допомагає, як мінімум, всій східній Україні. Більше про історію Інги можна переглянути тут: https://lvbs.top/2mk

Нагороду The Business Breakthrough 2022 (прорив у бізнесі в період війни, або розвиток індустрії в цілому, вихід на експорт, впровадження інновативних рішень) отримав Andriy Bandrivskyy, випускник Key Executive MBA, співзасновник компанії Gorgany.
Компанії Gorgany цьогоріч вдалося підсилити свої позиції у Румунії і Чехії, розширити виробництво під брендом Turbat. Весною в Turbat у прискореному режимі пошили майже 14 тисяч нових виробів на потреби військогово часу (термобілизна, фліс, спальники). У травні Gorgany активізували дії на експорт. Стали учасниками виставки ISPO, знайшли нових дистриб’юторів: Швейцарія, Естонія, Молдова. Цього місяця вони отримали нагороду ISPO за пуховий спальник Ultar – це як Оскар в туристичному спорядженні і це перша нагорода такого рівня для українського бренду туристичного спорядження.

 

У номінації The Leadership through Resilience 2022 (приклад лідерства і відновлення після важких перепон, адаптивність і швидкість, запуск послуги, яка критично необхідна у військовий час чи яка не існувала раніше, заповнення прогалин) перемогу здобула Ірина Фіщук, випускниця MA in Human Resources and Organization Development.
Ірина працює в Івано-Франківську, впроваджує інновативні рішення, запускає послуги, критично необхідні у часи війни, розвиває місцеву громаду. Наразі Ірина працює над двома важливими проєктами: лінія харчування для військових у польових умовах. Це готова домашня їжа (Їжа перемоги) для екстремальних умов, в також страви різдвяного столу для наших воїнів.
Другий проєкт – це допомога в релокації малому та середньому бізнесу, крафтовим виробникам, проєкт під назвою Ridni. Спочатку проєкт запрацював на Франківщині, зараз Ірина готує схожий проєкт про Львівську область, щоб допомогти релокованому бізнесу краще розібратися у специфіці регіонів та прийняти для себе оптимальні рішення.

Вітаємо вас з цим визнанням від Спільноти LvBS!