Стартував Книжковий клуб LvBS Alumni!

Першою обговорили книгу «Мислення швидке й повільне» психолога й економіста Деніела Канемана, яка стала бестселером New York Times та Amazon. Учасники Книжкового Клубу аналізувати книгу, розбирали кейси, пропонували цитати, які відгукнулись і ділились враженнями від прочитання. 

Зустріч відбулась у локації випускника програми Key Executive MBA Арсена Шлапака – кав’ярні «Галицька, 4». Співведучими першої події були випускники програм Key Executive MBA Олена Созанська, отець Ростислав Пендюк, Ігор Блистів та випускниця програми MSc in Technology Management Тетяна Голубєва.

Запрошеною експерткою цієї зустрічі стала Валерія Козлова – викладач LvBS, засновниця компанії, що спеціалізується на системній глобальній результат-орієнтованій трансформації бізнесів через трансформацію мислення власників, топ-менеджерів і створення самонавчальних команд «EQ Boost». Валерія є першою в Україні експерткою, що почала застосовувати концепт емоційного інтелекту в бізнесі та є авторкою книги «Технологія EQ-Boost. Як використовувати емоційний інтелект у бізнесі та житті»

«Канеман пише про те, що він виділяє такий феномен, як «ризик втратити більший, ніж бажання отримати», і рішенням цього він надає просту істину – думати як трейдер. До речі, Канеман ввів поняття «екони» і «гумани», він вносить і актуалізує тих, хто створюють теорії і тих, хто живе в реальному світі. Екони – притримуються теорії «крок за кроком», а гумани – роблять все із емоційними сплесками і спонтанністю. І хто ж кращий? Мабуть, саме змірений баланс у цьому надасть вам успіх: беріть теорію і пристосовуйте у свій бізнес», – резюмувала Валерія.

«Це та книжка, яка дозволяє більш виважено поставитись до себе самого і навіть розвинути певну долю смирення. Адже, виявляється, наш мозок настільки лінивий, що за будь-якої нагоди пропонує нам готові і нескладні рішення, які, втім, часто не мають нічого спільного з правдою. Коли це усвідомити, то можна уникнути багатьох пасток і маніпуляцій», – розповідає отець Ростислав Пендюк, – випускник магістерської програми Key Executive MBA.


«Символічно, що цей клуб створений в рамках LvBS Alumni Association . Це ще один приємний бонус бути частиною спільноти людей об’єднаних спільними цінностями. Все більше усвідомлюю, що освіта, особливо бізнес освіта – це спільнота. В Україні, серед широкого кола людей, ще немає цього розуміння, але ті, хто це зрозумів, отримують значно більше, ніж просто програму тривалістю 18 місяців. Ми вже створили кілька традицій. Зокрема книги, які ми обговорюємо – з’являтимуться у бізнес школі з автографами учасників зустрічі,» – написав у себе у фейсбук Ігор Блистів, випускник програми Key Executive MBA

Нагадаємо, що мета клубу – об’єднати випускників довкола читання і рефлексій передусім бізнес-літератури, але не лише її, із залученням експертів і в клубному форматі Alumni LvBS. Це також можливість спілкуватись у спільноті Alumni, lifelong learning, особистісний розвиток у поєднанні з візитом в компанію, адже однією з ідей є проведення кожної зустрічі у компанії на запрошення випускників.

Очікуйте анонсу старту наступного Книжкового клубу LvBS Alumni у квітні.