Центр підприємництва розпочав пре-акселераційну програму для студентів!

14 Кві 2018

Ділимося фантастичною новиною: на цьому тижні почалося навчання у бізнес-акселераторі LvBS та Українського католицького університету ‒ Центрі підприємництва!

Нещодавно Центр підприємництва яскраво завершив свою краудфаудингову кампанію на Спільнокошті, зібрав півмільйона гривень за 100 днів. Увесь цей час ми разом із вами підтримували та щиро вірили у новий проект LvBS та Українського католицького університету. Настав час відчинити двері для команд, які почнуть свій бізнес на першій пре-акселераційній програмі Центру для студентів!

Навчання триватиме чотири тижні і за цей період 8 відібраних команд пройдуть шлях від ідеї до створення продукту на ранній стадії. Ми навчимо молодих людей перевіряти свої ідеї на життєздатність у ринкових умовах, створювати прототипи та тестувати їх із користувачами, і найважливіше – продавати рішення для проблем клієнтів. У рамках курсу вони вивчатимуть основи-бізнес моделювання, маркетингу, продажів та фінансів. Також програма дасть розуміння, що будь-яка ідея має право на існування, якщо над нею добре попрацювати.



По проходженню програми команди зможуть потрапити на наступний рівень – 14-тижневу акселерацію у напрямку технологій (EdTech, AdTech, FoodTech), яка розпочнеться вже в травні. Ця програма виведе на новий рівень підприємництва команди, які вже мають готовий прототип та допоможе їм створити перспективний бізнес.

Віримо та вболіваємо за успіхи команд, які розпочинають свій шлях у Центрі! Пристібайте ремені, адже ми набираємо швидкість у бік великих звершень та зародження великого бізнесу у нашому з вами акселераторі Центру підприємництва!

*Центр підприємництва – бізнес-акселератор стартапів у сфері технологій. Метою Центру є покращення бізнес-середовища в Україні шляхом надання якісної освіти та менторської підтримки від досвідчених підприємців та викладачів LvBS, а також українських і міжнародних експертів у галузі технологій.