Учасники з усієї України розпочали навчання на Програмі MS in Innovation and Entrepreneurship

24 Вер 2013

У LvBS відбувся перший навчальний модуль для учасників другого набору магістерської Програми з інновацій та підприємництва. 21 учасник з Києва, Рівного, Івано-Франківська, Кіровограда, Донецька та Львова планує реалізовувати власні ідеї проектів під час півторарічного навчання у Львівській бізнес-школі УКУ.

Перший модуль розпочався урочистим відкриттям з керівником LvBS Софією Опацькою, яка розповіла про філософію Українського католицького університету і бізнес-школи.

Тарас Вервега, член ради директорів та керуючий партнер компанії Softserve, у вступному слові до учасників зазначив: «Якщо Ви прийшли на цю програму – Вас вже не потрібно мотивувати! Молодь – основний тренд інновацій сьогодні. Але пам’ятайте, будь-який старт-ап вимагає важкої праці та повної відданості його працівників».

Навчання розпочалось з курсу «Підприємництво і інновації» з викладачем Жоао Перре Віана з Португалії, засновником інвестиційного фонду «LeonardShop». Протягом курсу учасники пропрацювали деякі зі своїх ідей через побудову бізнес-моделі власного проекту. Протягом інтенсивного навчального тижня (16-21 вересня) вони також брали активну участь у заняттях з курсів:

–          «Персональний розвиток та лідерство» з Олександрою Баклановою, експертом у сфері розробки стратегій для бізнесу, менеджменту та управління змінами,

–          «Аналіз даних і прогнозування» з Іриною Симовоник, експертом з бізнес-статистики,

–          «Основи конфліктології» з Крістіною Фрезер, експертом з організаційного розвитку та конфліктології

–           «Бізнес-комунікації» з Євгеном Глібовицьким, партнером консалтингової компанії «pro.mova» та Яриною Ключковською, експертом у сфері PR та комунікацій.

Учасник програми Тарас Комаренко ділиться враженнями після першого навчального модуля: «Це якраз те, чого я очікував, – інтенсивне прикладне навчання важливим інструментам та навичкам, які потрібні для реалізації моєї бізнес-ідей. Отримав багато корисних відгуків від викладачів щодо сильних та слабких сторін моєї проектної ідеї. Тепер вношу в щоденне використання такі речі як: business model canvas, управління конфліктами, «сторітеллінг» та багато іншого».

Навчання учасників Програми з цього року відбувається у новому інноваційному академічному корпусі УКУ. Тут учасники обидвох наборів, а це 40 молодих і активних людей, зможуть використовувати сучасне приміщення «Лабораторію ідей» для розробки, вдосконалення та впровадження своїх інноваційних проектів!