Ukraine NOW. Візія майбутнього

12 Тра 2022

Бізнес-школа УКУ та Національне агентство з питань запобігання корупції оголошують про запуск проєкту «Ukraine NOW. Візія майбутнього». Метою проєкту є формування візії нової країни після нашої перемоги та бачення її розвитку в найближчі 5 років. Візія буде високорівневим кроссекторальним баченням, яке задасть рамку для подальшого планування окремих напрямків. 

Чому це важливо робити саме зараз? Бо саме зараз відбувається важлива глибинна трансформація українського суспільства. Ми позбавляємось від ілюзій та забобонів та об’єднуємось навколо ключових цінностей. Дуже важно цю трансформацію побачити, зафіксувати та відрефлексувати. А потім і синтезувати нову візію на основі спільних цінностей.

План реалізації проєкту відбуватиметься поетапно і важливим кроком у цьому є рефлексія та переосмислення. На цьому етапі ми хочемо розпочати широку дискусію, залучивши представників інтелектуальної еліти, щодо трансформації, яку ми спостерігаємо, та майбутньої візії України.

Перші інтерв’ю з експертами, викладачами Бізнес-школи УКУ, такими, як Валерій Пекар, Євген Глібовицький, Михайло Винницький, Андрій Длігач та інші вже є на YouTube каналі НАЗК. Відеозаписи таких зустрічей публікуються регулярно, тому рекомендуємо слідкувати за анонсами.

Також кожної п’ятниці, о 19:00 на YouTube каналі НАЗК відбувається стрім з запрошеним спікером. Такий формат зустрічі дає змогу глядачам активніше брати участь в обговоренні та ставити запитання експерту.

Запрошуємо долучатись до стрімів, перегляду інтерв’ю та разом працювати над візією майбутнього України.

Разом до Перемоги!