В УКУ триває набір на магістерську програма для управлінців з державного сектору

16 Лип 2015

Міністерство освіти ліцензувало магістерську програму з публічного адміністрування Українського католицького університету (Master of Public Administration, MPA). Програму започаткувала Школа управління УКУ, яку очолив Павло Шеремета, голова дорадчої ради LvBS

Перший набір на ліцензовану магістерську програму УКУ для нового покоління управлінців у сфері державного управління триває до 31 липня.

«Сьогодні, коли Україна стоїть на трансформаційний платформі, найбільшою можливістю та найбільшим викликом є підготовка майбутніх професіоналів у сфері управлінського мистецтва, – коментує Павло Шеремета. – Тому важливо формувати та підтримати лідерів, які готові працювати над змінами системи державного управління і реформуванням місцевого самоврядування. Для цього вони мають відкрити нове бачення, цінності, здобути новаторські інструменти та навички. Саме на це і спрямована нова навчальна програма УКУ – баланс між необхідними теоретичними засадами та опрацюванням практичних кейсів».

За словами творців MPA, це буде на 100% практична двомовна програма, в якій навчальні дисципліни підібрані так, щоб створити підґрунтя для реалізації реальних проектів студентів. Серед викладачів – відомі українські фахівці та запрошені іноземні науковці у сфері державного управління, економіки, права, політології, соціології, етики; представники органів публічної влади та інститутів громадянського суспільства.

Учасником програми з публічного адміністрування може стати кожен, хто бачить свій професійний розвиток у сфері державного управління та місцевого самоврядування і прагне впроваджувати зміни та реформи, і потребує для цього нового бачення, додаткових інструментів, навичок. «Якщо ви хочете навчитися розуміти особливості інституційної організації держави та суспільства в Україні, прогнозувати вплив діяльності органів публічної влади на суспільство, аналізувати та передбачати геополітичні виклики, ідентифікувати стратегічні проблеми у диполі “держава-суспільство” та осмислено застосовувати міжнародний досвід для їх вирішення, то магістерська програма з публічного адміністрування саме для вас», – додає Ірина Софінська, заступник директора Школи управління.

Детальніше про програму та умови набору.

Контактна особа: Христина Малахівська,
spm@ucu.edu.ua , +380674543656