Вітаємо учасників LvBS з успішним захистом дипломних робіт!

27 Чер 2023

Червень в Бізнес-школі УКУ був справді насиченим, адже настав час фінальних захистів дипломних проєктів!

лвбс львівська бізнес-школа бізнес-школа уку уку український католицький університет lvbs lviv business school ucu business school ucu ukrainian catholic university львівська бізнес-школа бізнесу

Цьогоріч до нашої Спільноти випускників Бізнес-школи УКУ приєдналися 66 нових учасників та учасниць. Розпочали ми тиждень захистів дипломних робіт в межах двох програм – MSc in Innovations and Entrepreneurship та Key Executive MBA, згодом свої роботи представили учасники MA in Human Resources and Organization Development та MSc in Marketing Management, а на завершення – слухали захисти від учасників програми MSc in Technology Management. Це була неймовірна подорож у світ новаторства, підприємництва та передових технологій.

Ми пишаємось цьогорічними випускниками, які навчалися в умовах війни, зіткнулися з низкою викликів, але не здалися перед труднощами та довели справу до кінця. Їхній наполегливий та відданий підхід допоміг подолати перешкоди і досягти бажаної мети.

Тепер, після успішного завершення програми, наші учасники вже працюють над реалізацією своїх ідей у сфері створення нових продуктів та сервісів, розробки інноваційних проєктів та змін в організаціях. Ми щиро вітаємо нових членів Alumni LvBS та віримо, що їхній внесок і досвід збагатять нашу спільноту!

Але це ще не кінець! Ми вже з нетерпінням чекаємо на головну подію цього літа – LvBS Graduation 2023, який відбудеться 1 липня.

Нехай цей день буде символом нових початків та незабутніх зустрічей, а Бізнес-школа УКУ – місцем формування міцної бізнес-спільноти України!

Здобувайте бізнес-освіту в Україні! Вступ 2023 триває.