Випускники програми з інновацій зробили свій внесок у стипендіальний Фонд Олега Воробйова

18 Сер 2022

Майже 655 000 гривень – саме стільки вдалося зібрати у Фонд імені Олега Воробйова станом на зараз. Нагадуємо, що наша ціль – 2 млн грн. З цієї суми 60 тисяч гривень є пожертвою від випускників магістерської програми MSc in Innovations and Entrepreneurship 2021 року.

Свою пожертву роблять анонімні жертводавці, учасники навчальних програм Бізнес-школи УКУ, випускники LvBS, знайомі і друзі Олега, і не тільки! Ми вдячні кожному, хто долучається до наповнення сталого фонду.

Як розповіла Ольга Жарова – випускниця програми MSc in Innovations and Entrepreneurship , засновниця The EngL, по завершенню навчання їхня група зібрала для LvBS 50 тисяч гривень для стипендії на навчання, та через тривале погодження критеріїв для кандидатів на стипендію та початок війни ці кошти не були освоєні.

«Коли з’явилася інформація про створення Фонду імені Олега Воробйова, я вийшла з ініціативою до групи перевести ці кошти у стипендійний фонд Олега. Так як це сталий фонд (ендаумент), який  дозволить генерувати стипендію імені Олега Воробйова та відповідно покривати витрати на навчання студента/студентки в університеті щороку. Це довгострокова ініціатива, що для нас стало важливим критерієм. Саме тому ми вирішили докладастись до спільних зусиль і створення довгострокової користі», – пояснює Ольга Жарова.

Загалом випускники програми з інновацій передали фонду 60 тисяч гривень.

«У контексті війни люди багато говорять про вклад у перемогу. На мою думку, виховання кадрів та талантів, їхня освіта, це також вклад і в перемогу, й у відновлення країни після неї.  І це не лише питання фінансових донатів, а й питання розвитку кадрів. Це те, що нам серед одногрупників здається зараз важливим, бо це про створення довгострокової користі і вкладу в майбутнє»,  – зазначила Ольга.

Нагадаємо, за ініціативи Бізнес-школи УКУ та родини Героя Олега Воробйова, Український католицький університет відкрив іменний стипендіальний фонд на честь Героя. Олег Воробйов, учасник Бізнес-школи УКУ, загинув, виборюючи свободу та незалежне майбутнє кожного українця в підлій російсько-українській війні. Він навчався на програмі Master of Science in Technology Management Бізнес-школи УКУ, був чудовим батьком та християнином.