Як описати бізнес-процеси, щоб вони працювали [благодійний вебінар]

29 Бер 2023

Як зробити, щоб процеси ставали підтримкою в реалізації стратегії? Відповіддю на це питання є вірне їх проектування та впровадження, щоб працівники розуміли свою роль і мали розуміння, де починається їх процес, а де завершується, яка мета процесу і що кожен має роботи в процесі, щоб досягати його мети та отримувати бажаний ключовий результат процесу, тобто його продукт.Як зробити, щоб процеси ставали підтримкою в реалізації стратегії? Відповіддю на це питання є вірне їх проектування та впровадження, щоб працівники розуміли свою роль і мали розуміння, де починається їх процес, а де завершується, яка мета процесу і що кожен має роботи в процесі, щоб досягати його мети та отримувати бажаний ключовий результат процесу, тобто його продукт.Кожен відповідальний керівник або власник бізнесу бажає підвищити ефективність та прибутковість своєї компанії. Той, хто планує на майбутнє, має прагнути до вдосконалення стратегії розвитку. Опис та моделювання бізнес-процесів є ефективним інструментом для покращення системи управління та досягнення кращих результатів. Це потребує значних зусиль, але стає чудовим інструментом в досягненні стратегії та синхронізації команди. Якщо правильно підійти до впровадження процесного підходу, зі встановленням мети та завдань, це може призвести до значних покращень та збільшення ефективності бізнесу.

Вже 18 квітня 2023 року о 18:00 відбудеться вебінарЯк описати бізнес-процеси, щоб вони працювали”. Запрошена спікерка зустрічі – Наталія Заверуха, засновниця та керівниця агенції з опису та оптимізації бізнес-процесів Manageable, експертка проєкту «Єдині». Наталія має понад 12 років досвіду у сфері консалтингу та бізнес-трансформацій. На її рахунку понад 100 реалізованих консалтингових проєктів в Україні та за її межами в 18 сферах бізнесу. 

Модераторка події: Христина Дольна, операційна директорка Бізнес-школи УКУ, викладачка Центру Лідерства УКУ.

На вебінарі ми проговоримо і спробуємо пройти логіку створення та опису бізнес-процесу. Ви дізнаєтесь: 

  • Що таке бізнес-процеси та для яких завдань вони актуальні;
  • Чим відрізняються бізнес-процеси від проєктів;
  • Рівні зрілості процесів та цикл роботи з бізнес-процесами;
  • Опис конкретного процесу до рівня виконавця тощо.

Коли: 18 квітня о 18:00

Де: онлайн (за попередньою реєстрацією)

Вартість: благодійний внесок від 300 грн

 

Всі кошти, зібрані під час вебінару, будуть скеровані в Стипендійний фонд імені Олега Воробйова, учасника програми MSc in Technology Management Бізнес-школи УКУ, який загинув від рук російського окупанта на передовій фронту 30 травня 2022 року.