Як завоювати серце клієнта? Все про оновлену програму «Сервіс-менеджмент: нові реалії» Бізнес-школи УКУ

27 Бер 2023

Оновлена навчальна програма «Сервіс-менеджмент: нові реалії» стартує вже 27 квітня в офлайн-форматі. Як зробити досвід клієнта незабутнім розповідатимуть Тетяна Петруха та запрошений експерт Андрій Миронюк. 

Ми поспілкувалися із Тетяною і розпитали більше деталей про адаптацію програми та те, чому цей курс є актуальним зараз та як за допомогою сервіс-менеджменту закохати клієнта у свій бренд. 

Тетяна Петруха – спеціалістка з сервісу для внутрішнього та зовнішнього клієнта, сертифікований тренер Service Quality Institute.

Протягом багатьох років роботи Тетяні вдалось зібрати кращі кейси з управління персоналом і побудови сервісу ZAPPOS, InterContinental, Facebook, Disney та адаптувала їх до реалій українського бізнесу.

лвбс львівська бізнес-школа бізнес-школа уку уку український католицький університет lvbs lviv business school ucu business school ucu ukrainian catholic university львівська бізнес-школа бізнесу клієнтський сервіс сервіс школа сервісу сервіс-менеджмент навчання сервіс-менеджмент “як побудувати клієнтський сервіс” управління клієнтським досвідом клієнтський сервіс навчання customer experience management тетяна петрухаЧому ця програма є актуальною саме зараз?

If You Can’t Describe It, You can’t Measure It. If you can’t Measure it, You Can’t Manage It. 

Peter Drucker

«Ми всі зараз знаходимось у процесі постійних змін. Саме тому важливо розуміти, як можна швидко адаптувати сервіс до змін та трансформацій клієнта та ринку загалом. З інструментами, які ви отримаєте на курсі, ваша команда зможе самостійно створити систему постійного покращення сервісу».

Програма «Сервіс-менеджмент: нові реалії» для вас якщо: 

  • ви хочете визначити, що для вас сервіс;
  • ваші співробітники не проявляють ініціативи, а ви не знаєте як правильно їх мотивувати для покращення сервісу;
  • ви не знаєте, як ефективно управляти сервісом, які сервісні виміри використовувати; 
  • не можете знайти відповідь на питання: де баланс між турботою та контролем співробітника/команди.

«Протягом програми ми навчимо ефективно управляти сервісними процесами, розкажемо: як ставити цілі, вимірювати та покращувати результати, залучати команду. А також на практиці розберемо всі складові сервіс-менеджменту:

  • проведемо дослідження клієнтів;
  • вивчимо стандартизацію у точках взаємодії з клієнтом;
  • Навчимося працювати з матрицею скарг».

лвбс львівська бізнес-школа бізнес-школа уку уку український католицький університет lvbs lviv business school ucu business school ucu ukrainian catholic university львівська бізнес-школа бізнесу клієнтський сервіс сервіс школа сервісу сервіс-менеджмент навчання сервіс-менеджмент “як побудувати клієнтський сервіс” управління клієнтським досвідом клієнтський сервіс навчання customer experience management тетяна петруха

«Знаючи потреби зовнішнього клієнта та звертаючи увагу на залученість внутрішнього клієнта (співробітника), ви зможете не тільки підвищити рівень клієнтського сервісу, але й створити сильну команду.

Розуміння потреб клієнта  — ключ до клієнтської лояльності. 

Я вірю, що саме це розуміння зробить компанію непереможною у сервісі та надасть  унікальну можливість створювати незабутній досвід для клієнта». 

Які особливості програми, її переваги та унікальність? 

В цей курс ми додали:

  • Практичну роботу з дослідження клієнтів. Андрій Миронюк, викладач програми, надасть техніки та реальний досвід, який учасники зможуть використовувати у своїх компаніях. Враховуючи той факт, що клієнт та ринок продовжує змінюватися, мати інструмент для постійно вдосконалення – це чудова інвестиція для компанії.
  • Особливий фокус на цьому курсі ми приділяємо систематизації. Українські компанії зараз дуже швидко масштабуються та завойовують інші ринки. Саме тому ми розберемо основні інструменти, що допоможуть команді відкривати відділення у нових містах та країнах не втрачаючи рівень обслуговування клієнта.
  • Ще один окремий день ми присвятимо роботі з внутрішнім клієнтом (співробітником). Розберемо залученість команди та роботу з мотивацією співробітника. В учасників залишаться пам’ятки для впровадження HR-практик, які впливають на залучення та обізнаність співробітників, а як наслідок – сервісу. 

 

лвбс львівська бізнес-школа бізнес-школа уку уку український католицький університет lvbs lviv business school ucu business school ucu ukrainian catholic university львівська бізнес-школа бізнесу клієнтський сервіс сервіс школа сервісу сервіс-менеджмент навчання сервіс-менеджмент “як побудувати клієнтський сервіс” управління клієнтським досвідом клієнтський сервіс навчання customer experience management тетяна петрухаЗ якими навичками вийдуть учасники по завершенню навчання?

Протягом навчання на програмі «Сервіс-менеджмент: нові реалії» учасники: 

  • Побачать нові можливості для свого бізнесу шляхом практичної роботи з клієнтами. 
  • Навчаться взаємодіяти та вивчати досвід цільової аудиторії на основі реальних кейсів.
  • Зможуть створити Книгу сервісу та Книгу для нового співробітника.
  • Опанують техніку роботи зі скаргами клієнтів. 
  • Зрозуміють яких процесів не вистачало у роботі команди з клієнтом та управлінцям для роботи з командою, щоб підтримувати сервіс високого рівня.
  • Вивчать комплексний підхід у питанні  залучення команди.

Тож запрошуємо власників бізнесів, керівників сервісних напрямків та управлінців покращувати свій бізнес разом з найкращим клієнтським сервісом!

Секретами ідеального сервісу на курсі поділяться Тетяна Петруха та Андрій Миронюк. Слідкуйте за нашими соціальними мережами, адже незабаром ми розповімо там детальніше про Андрія, а допис про Тетяну ви вже можете знайти на сторінці.

Старт програми «Сервіс-менеджмент: нові реалії»: 27 квітня

Тривалість: 3 дні

Деталі та реєстрація: https://lvbs.top/0nb