Заряджайтесь корисним від LvBS: найкраще за березень

2 Кві 2021

Найцікавіші та корисні блоги березня, які ми публікували на сторінках LvBS і, які ви могли пропустити. Ми зробили для вас коротку підбірку зі стислими інсайтами. Заряджайтесь!

Дизайнерка Олена Даць: «Ніхто не повірить в тебе, поки ти сам в себе не повіриш»

Як змогла тендітна українська жінка підкорити світ? З цим запитанням випускниці Львівської бізнес-школи УКУ прийшли в гості до відомої  львівської дизайнерки світового рівня Олени Даць в Olena Dats’ Gallery.

У творчій атмосфері спілкувались про моду, креативні індустрії та слухали історію успіху львівської дизайнерки світового рівня. Олена Даць стала першою дизайнеркою, яку обрали від України створити сукню за власним ескізом на світовому Експо-98 у Лісабоні. Тоді Олена навчалась на 3 курсі. Але це був тільки початок: сукню викупили в постійну експозицію музею костюма в Японії. Більше про це читайте тут.

«Разом спіймати більшу рибу». Павло Гайдай про успішний бізнес, майбутні виклики та ефективні рішення

Павло Гайдай – випускник програми Key Executive MBA LvBS, СЕО та власник групи компаній «AVTOLOGISTIKA». Ця група є інтегрованим постачальником логістичних послуг в автомобільній промисловості, займаючи близько 42% українського ринку. «На мій погляд, подальша оптимізація ресурсів у логістиці можлива лише за умови співпраці конкурентів. Навчити конкурентів співпрацювати непросто, для цього потрібно вийти за межі Supply Chain та створити середовище, якого дотепер не існувало. Саме цим ми і займаємося. Ми створюємо Supply Net — систему для співпраці конкурентів у галузі логістики. Це і є наша Big Idea»,— розповів Павло. Більше про його історію читайте тут.

Роман Шеремета: «Ковід лише пришвидшив вихід онлайн-освіти на якісно новий рівень»

«Як економіст, скажу так, що я не є великим прихильником локдаунів чи, скажімо, примусу людей робити те чи інше, тому що часто люди схильні тоді чинити якраз навпаки.  Як поведінковий економіст я дуже багато разів бачив, коли намагаєшся сказати людям «робіть так», і вони робили навпаки. Я дійсно вважаю, що є кращі варіанти стимулювання, аніж прямі заборони, які би не були сприйняті настільки негативно». –  Про що говорить керівництво Google, тенденції світової економіки, перспективні сфери для інвестування, реалії світу після локдауну та народну недовіру до влади. Про все це і не тільки читайте у інтерв’ю LvBS з топовим економістом зі світовим рейтингом Романом Шереметою.