Заряджайтесь корисним від LvBS: найкраще за липень

5 Сер 2021

Найцікавіші та корисні блоги липня, які ми публікували на сторінках LvBS, і які ви могли пропустити. Ми зробили для вас коротку підбірку зі стислими інсайтами. Заряджайтесь!

Дискусія LvBS: локальне витісняє глобальне. Нові бізнесові реалії

Про нову нормальність для бізнесу та навички, які ми набули за час пандемії йшлося під час тематичної дискусії  «Бізнес-можливості та нові правила гри». Подія відбулась у партнерстві з платформою з розширення економічних можливостей жінок SheExports.

Про відновлення робочого балансу у командах, гібридні підходи у веденні бізнесу, обговорювали висновки із «онлайн-життя» компаній та адаптивність до змін у бізнес-середовищі – читайте більше.

WoodLuck: Поєднання бізнесу та соціальної місії – це добре працює!

Ми розпочали проект «Малий бізнес з великим впливом». Бізнес – це не лише про примноження фінансів та масштабування, але й про імпакт і соціальну відповідальність. Про людей.

Перший наш герой – випускник Львівської бізнес-школи, історик, успішний підприємець Андрій Левицький. Його соціальна меблева майстерня WoodLuck долає стереотипи і не просто заробляє гроші та планує розширення виробничих потужностей, а дає шанс людям із залежністю почати нове життя. Як це працює? – Читайте тут.

LvBS випустила мультимедійний проект «Insight Inside»

«Insight Inside» – експертне видання Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS). Зважаючи на виклики сьогодення та дбаючи про потреби наших читачів, цьогоріч «Insight Inside» вперше виходить у мультимедійному форматі. У зручному інтерфейсі разом із цікавими текстами, ви знайдете також відеоінтерв’ю й подкасти. П’ятий випуск «Insight Inside» ми присвятили темі постковідного майбутнього. Все це – за посиланням.

Кризове управління – це не про важкі, а про розумні рішення, – Оксана Сидор

Центр сімейного бізнесу повернувся до натхненних історій про українські сімейні компанії. Що допомагає долати їм перепони і дає силу рухатись вперед? До вашої уваги розмова з Оксаною Сидор. Разом із чоловіком Андрієм Сидором вони є засновниками «Львівської свічкової мануфактури» та агентства з організації подій Dikart. Більше про це у матеріалі.