«Зона прибутку»: Візія, актуальна поза часом

29 Вер 2016

14 вересня у Львівській бізнес-школі УКУ (LvBS) відбулася презентація першого українського перекладу книги провідного бізнес-футоролога світу Адріана Сливоцького «Зона прибутку» («Profit Zone»). Володимир Нетак, директор Видавництво УКУ, розповів під час презентації, що ідея видати цю книгу виникла півроку тому: «Це дуже амбітна ціль для видавництва і ми з нею впорались».

profit-zone1

Софія Опацька, декан-засновник LvBS та віце-ректор УКУ розповіла про «Зону прибутку»: «В цій книзі описано 22 типи бізнес-моделей. Все показано на прикладах та історіях компаній. У LvBS ми чітко зрозуміли, яка історія та яка модель наші. Тож усім зрозуміло, чому у нас таке ціноутворення, чому ми приймаємо те чи інше рішення».

profit-zone2

Ярослав Притула, викладач LvBS, декан факультету прикладних наук УКУ зауважив: «Від першого видання цієї книги пройшло багато років, але чи багато ми знаємо книжок, які зараз ще більш актуальні, аніж 10 років тому? Той візіонерський підхід, що був застосований, актуальний і зараз. Клієнтоорієнтованість – це візія Сливоцького, яку зараз починають сповідувати усе більше компаній».

profit-zone3

«Що я зрозумів, навчаючись у Сливоцького? Глобальний бізнес можна генерувати з будь-якої точки світу. За Сливоцьким, майбутнє за змаганнями бізнес-систем, збудованих компаніями», – сказав під час виступу засновник компанії «Троттола», сенатор УКУ наголосив Ярослав Рущишин.

profit-zone4

Андрій Павлів, CEO and Co-Founder N-iX додав: «Сливоцький – дуже практичний і прагматичний аналітик і бізнесмен. І його підхід до бізнесу дуже вартісний і важливий. Він думає про стратегію захоплення ринків, залучення клієнтів, його бачення росту, капіталізації і розвитку компанії захоплює. Його книги містять ту важливу ДНК, яка потрібна всім для розвитку бізнесу».profit-zone5

Шукайте «Зону прибутку» на книжковому ярмарку Форуму видавців на двох експозиціях від Видавництва УКУ:

  • стенд з вибраними книгами, №111 на І поверсі Палацу Мистецтв;
  • намет на площі перед входом до Палацу Мистецтв (№73).

Також будемо раді Вас бачити у Львівській бізнес-школі УКУ, де книгу можна буде придбати на рецепції!