Keep the distance – be online!

8 Кві 2020

У час невизначеності доводиться швидко адаптуватися до нових реалій. Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) з початку карантину перевела навчання програм в онлайн-формат або ж, коли цього вимагали певні обставини, було перенесено дати.

Вже у перші дні карантину ми отримали запит від наших учасників та випускників на те, що більшість не розуміє, чого очікувати. Як відповідь на таку потребу підприємців провели чотири безкоштовних вебінари «Бізнес VS Криза», під час яких викладачі LvBS розповіли про бізнес-стратегію, фінанси, лідерство та роль HR. Великий попит на такі віртуальні події було підтверджено великою кількістю учасників, яка коливалася від 400 до 750 осіб в залежності від теми вебінару.

Водночас, ми розуміли, що наші випускники та учасники потребують індивідуальних консультацій. Тому LvBS Consulting запустив новий проектДорадчі ради. Під час онлайн-консультацій наші експерти дають поради, враховуючи особливості бізнесу та сфери.

Також спільно з Центром лідерства УКУ бізнес-школа запустила кейс-квести – новий формат навчального спілкування з аудиторією. Зараз не існує best practices, тому Львівська бізнес-школа УКУ зібрала 5 міні-кейсів українського бізнесу з різних галузей. Зареєстровані учасники спочатку отримуватимуть міні-кейси, а потім під час онлайн-зустрічі обговорюватимуть управлінські рішення та шукатимуть шляхи вирішення для бізнесу у час пандемії коронавірусу. 25% від отриманих коштів буде спрямована на потреби лікарів та лікарень Львова. 

Вступна кампанія 2020 триває

На всі 5 магістерських програм триває набір. Перша хвиля зарахування була запланована на липень, однак, зважаючи на останні події, буде зміщена у часі. Однак, вже зараз ми проводимо онлайн-презентації програм і наші менеджери консультують усіх зацікавлених. Тому не відкладайте, реєструйтесь, адже зараз слід не залишатися наодинці, а шукати джерела нових ідей, перебувати у спільноті однодумців, бути серед тих, хто готовий брати на себе відповідальність.

Зараз ми разом вчимося бути Resilience (пружними) – поєднувати стійкість та гнучкість водночас, пружинити, а не прогинатись від напруги. Час змін – час можливостей для кожного.