Вступ 2020 до LvBS: час досягати цілей!

17 Лют 2020

Вступ 2020 до Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) – триває! LvBS продовжує *ранню реєстрацію на 5 магістерських програм – до 1 липня 2020. Це програми професійного рівня, акредитовані Міністерством освіти та науки України: Key Executive MBA, MSc in Technology Management, MA in Human Resources and Organization Development, MSc in Innovations and Entrepreneurship, MSc in Marketing Management. Час досягати цілей!

Реєструйтесь на сторінках програм на нашому сайті та заповнюйте аплікаційну форму, а далі менеджери сконтактуються з вами та розкажуть докладніше про вступ та умови ранньої реєстрації.
*Ціна Early bird закріплюється за вступниками при умові: ранньої реєстрації на сайті, успішного проходження вступних випробувань. Окрім того, оплату за навчання на кожну з програм відтепер можна розбити на 5 платежів. Зверніть увагу, що кількість місць обмежена.

Перший крок – реєстрація на сайті та успішне проходження співбесіди.

Міністерство освіти і науки розробило кілька сценаріїв для завершення навчального року та проведення зовнішнього незалежного оцінювання й вступної кампанії у зв’язку з карантином в Україні, запровадженим через коронавірус Covid-2019. Відповідно дати вступної кампанії змістяться, ми повідомлятимемо вас про актуальні зміни! Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті.

Більше дізнатися про Навчальні програми LvBS!

Для перших осіб бізнесу Key Executive MBA  (Бізнес-адміністрування) – програма, яка дає саме ті знання, які мають підсилити досвід для трансформації компанії перед викликами майбутнього. І все це через призму етики та філософії бізнесу, які допомагають вистояти у найскрутніші часи.

MSc in Technology Management (Управління технологіями) – розроблена для керівників вищої ланки технологічних компаній. Спрямована на об’єднання технічних та бізнес-компетенцій, поглиблення розумінь потреб клієнтів, розвиток власних управлінських та лідерських навичок.

MA in Human Resources and Organization Development (Управління персоналом та організаційний розвиток) – розроблена спеціально для тих HR-фахівців, що прагнуть структурувати власний досвід, здобути HR і бізнес-експертизу міжнародного рівня та розвинути професійні компетенції майбутнього. Випускники програми активно зростають і стають бізнес-партнерами компаній.

MSc in Innovations and Entrepreneurship (Інновації та підприємництво) – унікальна програма магістерського рівня в Україні, яка надає системні знання для створення власного бізнес-проекту в технологічній або інноваційній сферах.

MSc in Marketing Management (Менеджмент маркетингової діяльності) – сучасна європейська магістерська програма з маркетингового менеджменту, що об’єднує найкращі практики світової бізнес-освіти та досвід українських та міжнародних компаній. Для людей, які хочуть побудувати кар’єру в сфері маркетингу та реалізовувати неординарні проекти.

Контакти: +38 (067) 672 58 00

Key Executive MBA – Христина Дольна, kdolna@lvbs.com.ua
MA in Human Resources and Organization Development – Катерина Кухтяк, kkukhtiak@lvbs.com.ua,
MSc in Innovations and Entrepreneurship – Олександра Линник, olynnyk@lvbs.com.ua,
MSc in Marketing Management – Марта Гудзовата, mgudzovata@lvbs.com.ua,

Слідкуйте за оновленням інформації про вступ на нашому сайті!