У LvBS обрали кращих викладачів магістерських програм 2019 року!

11 Лип 2019

Цьогорічні випускники магістерських програм Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) Key Executive MBA, MSc in Technology Management, MA in Human Resources and Organization Development, MSc in Innovations and Entrepreneurship обрали кращих, на їхню думку, викладачів цих програм у 2019 році. 

Топовим викладачем від програми Key Executive MBA стала Олена Мальцева, яка викладає на програмі курс зі стратегічного маркетингу. Олена кандидат економічних наук, екс-генеральний директор «Companion Group» з понад 20-річним досвідом викладання маркетингових курсів, в тому числі на МВА-програмах, на сьогодні є керівником програм Executive MBA KMBS. Також працювала на посаді директора з маркетингу, запускала з нуля ефективні бізнес-проекти, має досвід репозиціювання існуючих продуктів та брендів, побудови системи результативного маркетингу в компаніях. 

Випускники програми MSc in Technology Management найкращим викладачем у цьому році визнали Джо Понса. Джо також викладає курс «Стратегічний маркетинг», PhD, президент AXIOMA Marketing Consultants (Іспанія), екс-директор програми МВА IESЕ (Барселона). Заснував і досі очолює AXIOMA Marketing Consultant, компанію, яка спеціалізується на стратегічному маркетингу, навчанні та виконавчому розвитку, які зазвичай йдуть в ногу з клієнторієнтованим підходом до роботи. Впродовж 14 років був професором із маркетингу в IESE Міжнародної Вищої школи менеджменту в Барселоні, також є гостьовим професором в IEDC – Bled School of Management.

Кращим викладачем програми MA in Human Resources and Organization Development було визнано Ольгу Горбановську, яка разом з учасниками розбирає тонкощі і специфіку управління компенсацією. Ольга є партнером у компанії EY з 2002 року, спеціалізується на наданні широкого спектру консультаційних послуг у галузі управління персоналом – від розробки і впровадження стратегій з управління персоналом до консультування з питань нарахування та виплати заробітних плат та індивідуального податкового планування. Має сертифікат CPA (Certified Public Accountant), а також є членом AICPA (American Institute of Certified Public Accountants). Також є членом академічної ради програми MA in Human Resources and Organization Development.

 

Водночас випускники програми MSc in Innovations and Entrepreneurship обрали своїм кращим викладачем фінансиста Андрія Жовтанецького. Андрій здобув ступінь MBA в DeGroote School of Business (McMaster University, Канада) та MA Economics (ЛНУ ім. Івана Франка). Працював та стажувався в Bank of Nova Scotia (інвестиційна стратегія та розподіл активів малих портфелів) та Canadian Imperial Bank of Commerce (макроекономічне прогнозування та моделювання). Андрій є засновником та фінансовим директором діючого бізнесу. Займається фінансовим менеджментом декількох стартапів та консультуванням у сфері управління та фінансів. 

Вступ-2019. Час зростати зараз! Дізнайся про умови вступу.

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) школа з європейськими цінностями та підходами, яка розвиває відкриту й відповідальну бізнес-спільноту уже протягом 11 років. Місія: LvBS «Україна на бізнес-карті світу». Належність до мережі католицьких університетів, при яких є найкращі бізнес-школи світу, дає LvBS особливі можливості міжнародної співпраці, яких немає в інших українських бізнес-шкіл. Магістерські програми LvBS акредитовані Міністерством освіти України, також школа має міжнародну акредитацію CEEMAN IQA (Central and East European Management Development Association). У LvBS діють 5 магістерських програм. Підходи до структури програм виходять з міжнародного досвіду та наповнюються найкращим світовим і українським практичним досвідом.