Вступ-2019. Друга хвиля набору!

4 Лют 2019

Вступ-2019. Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) розпочала другу хвилю вступної кампанії! Не проґавте цей час. Ми запрошуємо на 5 магістерських програм професійного рівня, акредитованих Міністерством освіти та науки України: Key Executive MBA (Бізнес-адміністрування), MSc in Technology Management (Управління технологіями), MA in Human Resources and Organization Development (Управління персоналом та організаційний розвиток), MSc in Innovations and Entrepreneurship (Інновації та підприємництво), MSc in Marketing Management (Менеджмент маркетингової діяльності). Долучайтесь до спільноти зростання LvBS! Ви можете подати документи онлайн. 

Реєструйтесь на сторінках програм на нашому сайті та заповнюйте аплікаційну форму, менеджери програм розкажуть вам докладніше про вступ на креативні, нестандартні та практично-орієнтовані 2-річні програми магістерського рівня.

Прийом документів триватиме з 2 по 8 вересня.

Вступні випробування проходитимуть з 9 по 11 вересня.

Ви можете подати документи онлайн. Зважте, що після подання документів онлайн, потрібно приїхати в Приймальну комісію УКУ (м.Львів, вул.Козельницька 2а, Центр Шептицького, 528к.) особисто за день до іспитів. Онлайн форми відкриті до 18:00 07 вересня.

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ ВСТУПУ:

  • заява в паперовій формі
  • диплом державного зразка про здобутий освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра, спеціаліста, магістра за особистим вибором оригінали та додаток до нього або копії;
  • копія документа, що посвідчує особу та громадянство (1, 2, 11 сторінки) або копію ID-картки із реєстрацією про місце проживання;
  • копію ідентифікаційного коду;
  • копія екзаменаційного листка вступних випробувань з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання для вступників, які складають ЗНО;
  • копію військового квитка або приписного свідоцтва (для хлопців), крім випадків, передбачених законодавством;
  • шість кольорових фотокарток розміром 3х4 см;
  • есе на визначену програмою тематику. Детальна інформація.

Повний пакет документів подається до приймальної комісії після проходження співбесіди. Оригінали документів та рекомендації до зарахування слід подати до 18:00 12-го вересня ( у 528 кабінеті в Центрі Шептицького (м. Львів, вул. Стрийська 29).

Вступні іспити та конкурсні бали
При прийомі на навчання, конкурсний бал обчислюється як сума результатів:

  • фахового випробування (макс. к-сть – 200 балів),
  • вступного іспиту з англійської мови (макс. к-сть – 200 балів),
  • середнього балу документа про здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний рівень) на основі якого здійснюється вступ (макс. к-сть – 20 балів).

ЗРАЗКИ ВСТУПНИХ ВИПРОБУВАНЬ
З програмами вступних випробувань можна ознайомитись за посиланням .

Більше дізнатися про Навчальні програми LvBS!

Для перших осіб бізнесу Key Executive MBA  (Бізнес-адміністрування) – програма, яка дає саме ті знання, які мають підсилити досвід для трансформації компанії перед викликами майбутнього. І все це через призму етики та філософії бізнесу, які допомагають вистояти у найскрутніші часи.
MSc in Technology Management (Управління технологіями) – розроблена для керівників вищої ланки технологічних компаній. Спрямована на об’єднання технічних та бізнес-компетенцій, поглиблення розумінь потреб клієнтів, розвиток власних управлінських та лідерських навичок.
MA in Human Resources and Organization Development (Управління персоналом та організаційний розвиток)– розроблена спеціально для тих HR-фахівців, що прагнуть структурувати власний досвід, здобути HR і бізнес-експертизу міжнародного рівня та розвинути професійні компетенції майбутнього. Випускники програми активно зростають і стають бізнес-партнерами компаній.
MSc in Innovations and Entrepreneurship (Інновації та підприємництво) – унікальна програма магістерського рівня в Україні, яка надає системні знання для створення власного бізнесу в технологічній або інноваційній сферах.
MSc in Marketing Management (Менеджмент маркетингової діяльності) – сучасна європейська магістерська програма з маркетингового менеджменту, що об’єднує найкращі практики світової бізнес-освіти та досвід українських та міжнародних компаній. Для молодих людей, які хочуть побудувати кар’єру у сфері маркетингу та реалізовувати неординарні проекти.

Контактна особа: Христина Дольна, +38 (067) 672 58 00, kdolna@lvbs.com.ua