Заряджайтесь корисним від LvBS: найкраще за червень

1 Лип 2021

Найцікавіші та корисні блоги червня, які ми публікували на сторінках LvBS, і які ви могли пропустити. Ми зробили для вас коротку підбірку зі стислими інсайтами. Заряджайтесь!

Дискусія LvBS: перші університети Середньовіччя – це прообраз сучасного маркетплейсу

Про панібратство з клієнтами, «фокус-групи» та поверхневі дослідження, а також креативні матеріали та доцільність її обговорення у широкому колі. Під час дискусії за участі письменника, маркетолога, викладача LvBS Олексія Філановського та експертних маркетологів Ігоря Блистіва та Ольги Саніної довкола теми маркетингу в бізнесі та карго-маркетингу в Україні ми розібрались у тому, що сучасний світ надто мінливий для того, аби сліпо дотримуватись сталих стратегій. Більше читайте у матеріалі.

Сімейний бізнес і пандемія: як тепер живеться сімейним компаніям

Передісторія: у 2019 році ми в Центрі сімейного бізнесу LvBS вирішили дізнатись більше про практики ведення сімейного бізнесу в Україні, завдання амбітне – так як сімейні компанії ще доволі молоді, відтак й знань про їх особливості обмаль. У межах цього дослідження ми мали дізнатися, з якими викликами стикаються члени сімейних справ, якими управлінськими інструментами користуються, і найголовніше – в чому секрет успішних сімейних справ?

Отримані дані мали стати фундаментом для оптимізації та вдосконалення навчальних програм у Центрі сімейного бізнесу LvBS. Більше про них – тут.

Дискусія до Дня батька: Зараз такий час, що важко зрозуміти, хто вдома лідер

Під час тематичної дискусії до Дня батька, де ми разом із нашими досвідченими у батьківстві спікерами вирішували, чи ходять чоловіки у декрет, обговорили наступне:

  • ефективне поєднання ролі тата та успішної кар’єри;
  • брати дітей з собою на роботу чи в похід це не завжди боляче;
  • приклад батька як дороговказ у дорослому житті;
  • особисті лайфхаки татівства.

Про їхні інсайти читайте тут.