Розуміти бізнес та ефективно управляти людьми: програма «HRM у бізнесі» в Києві

1 Бер 2019

Яка роль HRа в організації та що таке HR-функція загалом? Як вона поєднується зі стратегією бізнесу? Як налаштувати і пов’язати організаційну структуру та управління бізнес-процесами? Учасники програми «HRM у бізнесі» розпочали навчання у Києві. Про що вони дізналися та чому вам варто долучитися до другого навчального модуля цієї програми, читайте далі.

h

Перший навчальний модуль програми «HRM у бізнесі» має назву «HR та організація». Його викладає академічна лідерка програми, викладачка LvBS, сертифікований коуч і гештальт-консультант Наталка Шпот.

Перший навчальний модуль програми «HRM у бізнесі» має назву «HR та організація». Його викладає академічна лідерка програми, викладачка LvBS, сертифікований коуч і гештальт-консультант Наталка Шпот.

«Нова група, яка розпочала навчання у лютому,– це зрілі люди із значним професійним досвідом управління та HR-і. Група мотивована і орієнтована, як на людей, так і на досягнення бізнес цілей», – ділиться Наталка Шпот враженням від навчання.

h

Попри те, що учасники мають досвід у HR-галузі, корисним для них було чітко зрозуміти та детальніше обговорити, в чому полягає роль HR-а і яку роль він виконує в компанії. Окрім цього, дуже цінним для HR-ів є розуміння бізнес-контексту: не лише знати, чим займається компанія, а й розуміти, на якій стадії розвитку вона знаходиться, куди стратегічно рухається і якою є специфіка ринку, на якому провадить свою діяльність бізнес.

Під час першого навчального модулю учасники завітали до компанії Admixer, одного із лідерів на українському ринку реклами, партнерами якої є Google, Viber, Linkedin. Тетяна Островська, HRD Admixer та учасниця магістерської програми професійного рівня MA in Human Resources and Organization Development Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS), поділилися історією компанії та розповіддю про виклики, які стоять перед нею. На основі отриманої інформації учасники програми попрацювали у групах і презентували свої ідеї та пропозиції до втілення в межах компанії Admixer.

h

Учасниками програми  «HRM у бізнесі» є практики з Києва, Львова, Ужгорода, Житомира, Дніпра, які представляють сфери: ІТ, освіту, Rich Media Advertising, виробництво, фінансовий сектор і навіть НГО, а середній досвід роботи в одній із сфер HR-у та управлінні – понад 4 роки. Тож для усіх учасників було цікавим та корисним розпочати навчання на програмі і відразу на практиці застосувати отриманні знання на початку модуля під час візиту в компанію.

Попереду у групи вивчення таких тем: Забезпечення організації персоналом, Модель компетенцій, Оцінка та утримання персоналу, Навчання та розвиток персоналу, Внутрішні та зовнішні комунікації, Бренд роботодавця, Фінанси та правові аспекти управління персоналом, а також воркшопи для підвищення персональної ефективності та особистісного росту на теми:

  • Фінанси для HR
  • Бренд роботодавця
  • Емоційний інтелект.

Загалом навчальна програма налічує 6 модулів (3 дні щомісяця, з четверга по суботу), воркшопи на розвиток hard та soft skills, візити в компанії та case study. Останній 6-й модуль програми відбудеться у Львові. Ви можете приєднатися до навчального процесу з ІІ модуля, який відбудеться у Києві 14-16 березня. Пропущений перший модуль можна буде відвідати з групою, яка розпочне навчання у вересні 2019 року.

Контактна особа: Катерина Кухтяк, +38 (098) 350 35 56, kkukhtiak@lvbs.com.ua.