Звернення Alumni LvBS до новообраного Президента Петра Порошенка

30 Тра 2014

Звернення спільноти випускників (Alumni) Львівської бізнес-школи Українського католицького університету до новообраного Президента Порошенка Петра Олексійовича!

Вельмишановний пане Президенте!

Ми, представники бізнесу, як і все українське суспільство, сьогодні з глибоким болем та з великою надією стежимо за подіями в Україні.  Ми стоїмо на порозі нових можливостей та відкриттів, які досі в країні не були реалізовані, бо не були вигідними для тих, хто керував державою. 25 травня Ви отримали надзвичайно високу підтримку і кредит довіри від українського народу, і ми щиро сподіваємось, що Ваші прагнення служити своєму народові будуть з гідністю втілюватися на посту керманича країни.

Вам доведеться приймати складні та виважені рішення. Попереду нелегкий шлях реформ та організаційних змін в країні. Для цього потрібна сильна та мудра команда, люди, які будуть працювати на засадах професіоналізму, патріотизму та моральних цінностей.

Саме тому зараз ми звертаємось до Вас із проханням, аби Ваші перші призначення очільників областей були прийняті з врахуванням тих вимог, які на сьогодні поставило суспільство. Ми продовжуємо наголошувати, що призначення на посади чиновників мають відбуватися на засадах прозорості і відкритості. Ми нагадуємо про декларовані неодноразово зі сцени Майдану та під час революційних подій в країні гасла про перезавантаження системи влади.

Уже вдруге у цьому році надсилаємо звернення  першій особі країни із проханням врахувати інтереси нашої області та призначити на посаду голови Львівської обласної державної адміністрації Ярослава Рущишина. Людину, яка має управлінський досвід, і вже багато років поспіль віддано служить громаді не за квотним політичним принципом, а з доброї волі на благо суспільства.

Петре Олексійовичу, ми знаємо Вас як професійного бізнесмена, політика, громадського діяча. Ми мали нагоду зустрічатися та спілкуватися з Вами у Львівській бізнес-школі. Ви завжди демонстрували бажання конструктивного діалогу, слухати та бачити своїх співрозмовників чи опонентів. Тому щиро сподіваємось, що і цього разу наше звернення буде почуте.

Бажаємо Вам плідної та гідної праці на благо народу України! 

З повагою, спільнота випускників Львівської бізнес-школи (LvBS) 
30 травня 2014 р.

 

Андрій Вишневський, ІТ-директор ПАТ Концерн Галнафтогаз
Віктор Піддубний, менеджер у сфері операцій з нерухомістю; менеджер з інвестицій ПП «Адамас»
Єлизавета Алфйорова, виконавчий директор ТОВ ТД «Жива»
Ірина Дмитерко, практикуючий фінансист
Ірина Мартин, фінансовий директор Холдингу емоцій «!Fest»
Констянтин Шумський, керівник артгалереї «Iconart»
Лев Підлісецький, генеральний директор ПАТ «Південьзахіделектромережбуд»
Леся Корилкевич, директор ТОВ “Монстера-інвест”
Марія Бей, директор з розвитку компанії Бей-Транс 
Марта Антонів, приватний нотаріус
Микола Іващук, директор ЗФ ТОВ «АМГ Агрохолдинг»
Оксана Гудзовата, співвласник ТзОВ “Третій легіон”
Олег Никулишин, генеральний директор ТзОВ «Маркет Універсал ЛТД»
Олег Петрович,  заступник генерального директора «Технікидля бізнесу»
Олена Лексікова, керівник департаменту внутрішнього аудиту ПАТ «Концерн Галнафтогаз»
Тарас Тимо, засновник школи іноземних мов «Мовний експрес»
Тарас  Филипчук, директор ТОВ «Бей Транс»
Тетяна Мартинюк, директор компанії «Йо!Куб» 
Юрій Стогній, директор ТОВ Софт Серв