Як управляти проектами та змінами, – модуль програми «Менеджмент для лідерів»

1 Лип 2015

18-20 червня у Львівській бізнес-школі відбувся третій модуль програми «Менеджмент для лідерів» –  «Управління проектами та змінами».

Учасники вивчали управління проектам з професором операційного менеджменту Сергієм Гвоздьовим, зокрема розглядали розробку, планування та управління виконанням проектів. Курс продовжила Олександра Бакланова, керуючий партнер компанії pro.mova. Управлінці вивчали стадії і процес впровадження змін у свої компаніях. «Найважливіше – усвідомити необхідність термінових змін. Якщо ви, як керівник, це розумієте, то як це відчуття терміновості змін донести до усієї команди?».

У рамках модуля учасники відвідали два бізнес-сніданки. З Оленою Мальцевою, професором з маркетингу, говорили про те як запускати нові продукти і проекти на ринку: «Найбільша проблема – ми боїмось провалів. Але, якщо ти не провалювався, – ти не ризикував, ти не готовий до проривних речей». Також Олена Мальцева поділилась власним досвідом та маркетинговими інноваціями.

З професором УКУ, істориком Ярославом Грицаком говорили про цінності як рушій змін. «Ми ніколи не робимо раціональний вибір, ми робимо моральний вибір, керуючись власними цінностями», – вважає  історик.

Наступний модуль програми «Комунікація для керівників» від Ярини Ключковської та Ваче Давтяна відбудеться уже 16-18 липня. Як доєднатись