Випускні урочистості 2023! Як це було

4 Лип 2023

1 липня стіни Бізнес-школи УКУ покинуло 66 випускників. Тепер вони мають почесні титули Alumni Бізнес-школи УКУ! Ми дуже раді за кожного з них та бажаємо великих змін та досягнень.лвбс львівська бізнес-школа бізнес-школа уку уку український католицький університет lvbs lviv business school ucu business school ucu ukrainian catholic university львівська бізнес-школа бізнесуОкрім викладачів та команди, випускників вітало чимало гостей, серед них о. Богдан Прах, віцепремʼєр-міністр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та декан-засновниця Бізнес-школи УКУ, проректорка зі стратегічного розвитку УКУ – Софія Опацька .

«Ви для нас важливий фундамент. Ваша віра дає сили. Я хочу вам побажати, щоб ви надалі йшли по життю сміливо. Дякую, що ви залишаєтесь в Україні: навчаєтеся, будуєте компанії, розвиваєте свої бізнеси. Зараз історичний момент. Поки нас захищають наші військові на полі бою, ми маємо можливість здійснити трансформацію у кожній галузі, яка є важливою для майбутнього України», – звернувся до випускників міністр.

члвбс львівська бізнес-школа бізнес-школа уку уку український католицький університет lvbs lviv business school ucu business school ucu ukrainian catholic university львівська бізнес-школа бізнесу федоров випускний«Я точно впевнена, що ви є класні професіонали, ви будете для цієї країни створювати добрі продукти і сервіси з доданою цінністю, ви точно будете змагатись на міжнародних ринках – у вас є ця амбіція! І за ці 1,5 роки я знаю, що ви є хороші люди. У нашому суспільстві потрібно більше хороших і відповідальних людей. Не забувайте про це, а ми як та спільнота яка вміє підтримувати – завжди готові вас обійняти», – привітала декан-засновниця Софія Опацька.

Також, раді чути відгуки та настанови випускників минулих років:

«Чому я так ціную спільноту Бізнес-школи УКУ і честь до неї належати? Бо в цій спільноті дихається інакше. Тут люди, які не скаржаться, не шукають пояснень, але мріють, бачать, значно дальше, ніж інші і досягають результатів. Часто шалено ризикують, не жаліють себе та інших, але міняють світ і наближають перемогу», – Ростислав Пендюк.

лвбс львівська бізнес-школа бізнес-школа уку уку український католицький університет lvbs lviv business school ucu business school ucu ukrainian catholic university львівська бізнес-школа бізнесу випускнийМи приєднуємось до вітань та побажань випускникам. Бажайте великого успіху та досягнень вам!

Читайте також: Найкращі викладачі Бізнес-школи УКУ 2023.