Alumni Winter Trip 2022. Сходження на хребет Боржава

Цього року випускники Бізнес-школи УКУ сім’ями зібралися на традиційну зимову зустріч в Пилипці. Ще восени спільно було заплановано саме це місце, розроблений піший маршрут Сходження на хребет Боржава по гребеню Криві Путі.

«Гори це –  потужний інструмент для пізнання себе і саморозвитку. В горах тіло і мозок потрапляють в чарівний стан потоку і розум фокусує увагу на найважливішому. В горах все справжнє, відсутній «шум», який тримає нас в матриці побутових звичок, і люди взаємодіють між собою без масок, щиро і відкрито. Це чудова можливість для просвітлення і взаємопізнання. В команді, яка долає маршрут, посилюється довіра один до одного, всі переживають справжні емоції і досвід досягнення спільної цілі. Цей досвід дає впевненість, сили і натхнення, і він допомагатиме в досягненні будь-яких мрій в майбутньому. Будь Вільним, Справжнім, Щасливим», – ділиться Андрій Бандрівський, співзасновник Gorgany та Turbat, випускник магістерської програми Key Executive MBA та програми Ефективне менторство через призму EQ-Boost.

В мандрівці зібралися випускники різних років, різних програм та з різних міст. Частина з них обради лижі, а частина піднялася на Боржавських хребет, це був незабутній досвід, а для декоо- зовсім новий. А вже ввечері всі разом зібралися на спільній вечері з народними музиками, розколядою, танцями та відкритими розмовами. Саме під час таких зустрічей народжуються нові проекти на перетинах,нові ідеї та будуються теплі стосунки.