Бізнес-школа УКУ святкує своє 16-річчя!

8 Лют 2024
Сьогодні Бізнес-школа УКУ святкує своє 16-річчя!
Щороку ми зростаємо разом з вами, дорогі наші засновники, учасники та випускники, найкращі викладачі та найвірніші партнери.
Ми цінуємо те, що впродовж 16 років ми розвиваємо відкриту й відповідальну бізнес-спільноту в Україні, нам вдається гуртувати довкола себе свідомих підприємців, людей, які не стоять на місці, вкладають в розвиток, як особистий, так і своїх команд, втілюють найсміливіші проєкти, дотримуються етичних принципів, принципів усвідомленого підприємництва та цілей сталого розвитку, збагачують наше суспільство.
Бізнес-школа УКУ — це про бізнес завтра, про цінності та відповідальність у підприємливому середовищі, про людські таланти та зростання людей у компаніях.
«Я вдячна кожному за служіння, спілкування та співтворення щодня впродовж цих років. Тим, хто з першого дня і до сьогодні залишається з нами. Тим, хто приєднувався до команди впродовж цих років, і став частиною наших цінностей та історії зростання.
Дякую за довіру та вклад нашим викладачам, які готові самі зростати, та ділитися своїми знаннями з кожним нашим учасником. І дякую кожному нашому учаснику, студентові та випускникові, за неймовірний шлях разом і вгору, за те, що не зупиняєтесь у зростанні, і тим самим не даєте нам спинитися.
Окрема вдячність нашим Збройним силам та випускникам і студентам, які служать на лінії фронту, та вже 10 років забезпечують можливість всім нам бути, жити та творити тут в Україні!», – Yarka Boychuk, CEO Бізнес-школи УКУ.
Ми пропонуємо нашій Спільноті ділитися світлинами, які асоціюють з Бізнес-школою УКУ – з вашим навчанням, викладанням, чи як учасників подій під хештегом #UCUBusinessSchool16
А також заохочуємо вас свої вітання трансформувати в донат на підтримку одного з стипендійних фондів на честь загиблих Героїв: https://lvbs.top/2rt