Готові до глобального прориву? LvBS відкриває новий напрям – консалтинг 

16 Жов 2019

Мета LvBS Consulting – допомогти бізнесу вийти на якісно новий рівень розвитку: залучити більше клієнтів, масштабуватися, налагодити фінансову систему, структурувати роботу з командою, виходити на глобальні ринки.

Керівником LvBS  Consulting  стала Роксолана Вороновська, яка до цього очолювала напрямок business development у Львівській бізнес-школі УКУ.

«Наша мета – дуже конкретно і практично допомогти українському бізнесу розвиватися. Коли ми спілкуємося з учасниками та випускниками наших програм, то бачимо, що бізнес-освіта – це перший крок до кардинальних змін у їхньому бізнесі, – розповідає Роксолана Вороновська. – Під час навчання підприємці структурують знання, дізнаються багато нового, знайомляться з колегами і викладачами. У багатьох з’являється потреба щось змінити, удосконалити, зробити кардинальний поворот у своїй компанії. І тоді постає дві проблеми – як отримані знання передати своїй команді і як впровадити зміни, над якими працював під час навчання? Тому ми прийняли рішення працювати не лише зі складовою навчання, а й допомагати бізнесу у впровадженні нових рішень, підходів, ідей. Ми хочемо, щоб українські компанії зростали та поширювалися на глобальній карті світу».

LvBS Consulting заснований на більш як десятирічному досвіді Львівської бізнес-школи УКУ в бізнес-освіті, в розвитку малого і середнього підприємництва. «У LvBS ми дуже добре розуміємо потреби бізнесу і маємо мережу з найкращих викладачів-практиків. Тому переконані, що можемо додати цінності до вашого бізнесу!», – додає Роксолана Вороновська.

Одним із перших продуктів LvBS Consulting є створення Дорадчої ради для компаній. Це неформальний орган, що складається з відібраних експертів для вирішення конкретних завдань бізнесу. Дорадча рада надасть цінну підтримку компанії і стане ефективним інструментом для зростання компанії, виходу на нові ринки, побудови ефективної бізнес-моделі, збільшення продажу, розвитку управлінської команди та налагодження HR-процесів, технологічних трансформацій тощо.

На старті LvBS консалтинг працюватиме також у таких напрямках: 

  • продаж
  • вихід на зовнішні ринки
  • фінанси
  • лідерство та побудова HR-процесів
  • стратегія

Детальніше інформація на сайті: https://consult.lvbs.com.ua