INTRO-2017 очима студентів УКУ: Мрійте та будьте сміливими!

4 Кві 2017

Серед учасників візійної конференції Intro-2017 у Львівській бізнес-школі УКУ були студенти Українського католицького університету, безпосередні творці майбутнього. На запрошення LvBS вони стали слухачами дискусій, а також авторами серії блогів про важливі питання, які зачепила «Людина майбутнього». «Я відчувала як виростають крила, безліч ідей крутилося у моїй голові, а відчуття шаленства і водночас спокою переповнювали мене. Усе це – завдяки участі у конференції INTRO-2017, що організовувала Львівська бізнес-школа УКУ», – пише у своєму блозі Анна-Юстина Турчиновська, студентка ІІ курсу кафедри соціології УКУ та віце-президент Технічного уряду студентів УКУ.

intr

«Планета стартапів (від сміливих ідей до сталого бізнесу)» – саме під такою назвою пройшла остання дискусійна панель конференції. Ще до початку розмови та знайомства зі спікерами тема приваблювала слухачів та звучала надзвичайно цікаво.

Засновник та президент hi-tech холдингу у KM Core, засновник Vegano Hooligano Family та співзасновниця і дизайнер українського бренду одягу «Авіація Галичини» – вони саме ті, хто мав що сказати та про що подискутувати. Спікери – справді мотивовані особи, які до безтями закохані у свою справу та намагаються покращувати життя людей довкола, країни та світу загалом. У кожного з них була власна мрія, над якою вони працювали та втілювали у життя. Євгеній Уткін, Рудольф Краєвський та Уляна Барабаш ділилися власним досвідом: як їх ідея починала розвиватися та як поступово набула ознак сталого бізнесу.

Ось декілька основних пунктів, про які згадували відомі стартапери:

  • не здаватися! Навіть якщо один стартап був невдалим та зазнав краху – це має бути лише мотивацією рухатися вперед і не зупинятися;
  • найважливіше – це команда! Це люди, які мають однакові погляди, ідею та ціль та прагнуть їх розвивати та вдосконалювати;
  • без любові до своєї справи та відданості їй може нічого не вдатися!
  • ризикувати і не боятися!
  • важливо продовжувати контролювати діяльність проекту/компанії, навіть якщо вам здається, що цього вже не потрібно і все рухається у правильному напрямку.

Наприкінці Євгеній Уткін закликав усіх мріяти, адже жити без мрії нецікаво. Отож, мрійте та будьте сміливими!».

Читайте також: Людина майбутнього очима студентів УКУ. Блог перший