Команда KEMBA стала переможцем у бізнес-грі MarkStrat

11 Чер 2014

Львівська бізнес-школа УКУ провела практичну навчальну програму MarkStrat. П’ять команд взяли участь у захоплюючій бізнес-грі, яка дозволяє учасникам відточити навички стратегічного мислення та планування, застосувати попередньо набуті знання та протестувати реальні стратегії отримавши досвід у безризиковому просторі.  Протягом трьох днів дві команди із Key Executive MBA, компаній «Галнафтогаз», «Ваш Дім» та «Монстера» змагались між собою.

В аудиторіях Львівської бізнес-школи тренери створити справжні ринкові умови та запеклу конкуренцію між командами за допомогою бізнес-симуляції MarkStrat.

Під час гри команди створювали продукти, виводили їх на ринок, продавали, вдосконалювали. Учасники бізнес-гри отримали багато практичного досвіду без реальних ризиків: їм доводилось балансувати між виробленням стратегії та прийняттям термінових рішень. «Кількість прийнятих рішень на одиницю часу під час гри була надзвичайно великою. Під час бізнес-симуляції кожен з нас вдосконалив знання зі стратегії, планування, бюджетування та роботи в команді», − зазначають учасники MarkStrat.   

Львівська бізнес-школа дякує усім командам за активну участь, а також менторам за допомогу і супровід учасників протягом цілої гри. Переможцями MarkStrat  стала команда KEMBA LvBS. Вони отримали приз, який допоможе визначити остаточного лідера в команді!

{album_55}