Корпоративні програми LvBS: Лідерство та його роль у побудові успішного бізнесу. Plarium

2 Лис 2021

Продовжуємо наш спеціальний проект, де ми розповідаємо про корпоративні програми Бізнес-школи УКУ.

Сьогодні хочемо познайомити вас з компанією-розробником мобільних та комп’ютерних ігор Plarium Ukraine з офісами у Харкові, Львові та Одесі. У ігри компанії грають більше 390 мільйонів людей, а в Україні офіційно працевлаштовані понад 800 спеціалістів.

Разом ми провели 6 навчань з лідерства у форматі case study. Зокрема, для досягнення найкращих результатів, учасники були поділені на 2 групи в залежності від функціональних обов’язків та задач, які перед ними стоять.

Частина співробітників (керівники команд),  навчалися за програмою Leadership Basic, a ті, хто очолюють департаменти, вивчали Leadership Strategic.

Мета або Ціль, яку ми спільно з компанією Plarium переслідували, заключалась в тому, щоб керівники:

  • усвідомили, якими є якості та ролі лідера;
  • слідували цінностям компанії та транслювали їх своїм прикладом;
  • забезпечували чіткий взаємозв’язок між задачами і цілями компанії;
  • володіли глобальним баченням системи та її взаємозв’язків.

Лідерство посідає найважливіше місце у формуванні ефективного робочого процесу. Воно потрібне  не тільки ТОП-менеджерам, але й  усім лінійним керівникам.

Справжній лідер транслює цінності компанії своїм прикладом та формує позитивне бачення того, де його команда опиниться завтра та чи зможе самостійно вирішувати поточні задачі. Для кожного рівня є свій контекст, саме тому, в нашому випадку, наповнення програми та кейси дещо відрізнялися.

Лідерський стиль управління допомагає робити бізнес конкурентоспроможним, запобігати втраті висококваліфікованих працівників і створювати дружню команду, що буде вмотивованою та ефективною.

Дякуємо компанії Plarium за якісну співпрацю!

Нагадуємо про можливість зареєструватися на корпоративні програми Бізнес-школи УКУ. Усі деталі за посиланням: https://lvbs.top/mnt