Корпоративні програми LvBS: Як побудувати інноваційний університет в Україні? SoftServe x LNU

24 Вер 2021

Ми розпочали! «Школа лідерства 2.0» для працівників львівських вишів стартувала. Попередня співпраця LvBS, SoftServe та Львівського національного університету принесла чудові результати: було запроваджено нові навчальні програми та проекти. Саме тому, ми продовжуємо спільно працювати над покращенням якості української освіти. Цього разу, до програми долучилися представники й інших навчальних закладів: Львівська політехніка, It Step University.

«Одна з функцій університету – це формувати світогляд, і, до певної міри, виховувати. Ми маємо відкрити студентам дорогу у життя через навчання. Ми маємо дати їм успішне майбутнє», – зазначає власник компанії SoftServe, Тарас Кицмей.

В межах першого модуля ми розглянули університет як систему, поговорили про лідерство у період змін та розібрали кейси світових вишів.

Спільно дійшли до висновку, що умовою справжнього успіху є поєднання лідерства та інновацій. Для того, аби університет з кожним роком випускав все більше та більше професіоналів потрібно створити таке середовище, яке буде мотивувати та надихати.

«Університетам потрібно переходити до ринкової економіки, де керівники факультетів, кафедр, не лише науковці, а й управлінці, де програма – це продукт і він має бути в конкурентному середовищі. На Школі лідерства не лише вчаться чогось теоретичного чи роблять практичні проекти, тут створюється середовище для спілкування та обміну досвідом різних університетів і це дуже важливо», – розповів Тарас Кицмей на відкритті програми.

Це були три мега продуктивні дні у стінах SoftServe, дякуємо учасникам та викладачам. Попереду ще багато роботи, нових ідей та дискусій.