LvBS Alumni Awards 2020. Переможці номінацій

24 Лис 2020

Під час Великої щорічної зустрічі LvBS Alumni Leadership Day 2020 Львівська бізнес-школа УКУ назвала переможців нагород LvBS Alumni Awards, яких обирали серед випускників магістерських програм.

У номінації The Business Breakthrough 2020 (яскравий прорив у бізнесі або розвиток індустрії в цілому) переміг Олег Баран.

Олег закінчив програму Key Executive MBA у 2019 році. Є директором та співвласником сімейної компанії «Барком» (ТМ «Родинна ковбаска), яка займається рослинництвом, тваринництвом, харчовим виробництвом та мережею збуту. Після завершення навчання у Бізнес-школі, Олег Баран реалізував масштабний проект ребрендингу компанії та мережі магазинів «Родинна ковбаска». Компанія суттєво оновилася – від змін технології вирощування та годівлі тварин на фермі, змін рецептур, підвищення безпечності продукції – до вигляду магазинів, клієнтоорієнтованості та підвищення сервісу в мережі.

Нагороду The Inspirator 2020 (вплив на суспільство, розвиток громади та соціальної відповідальності) здобули дві випускниці програми MSc in Innovations and Entrepreneurship різних років Соломія Бойкович та Христина Шабат.

Вони є співзасновницями мережі дитячих садків «ПТАШЕНЯ. ДИТЯЧИЙ ПРОСТІР», які попри пандемію, зуміли вистояти в кризу і переформатуватися в онлайн. Більше того – створити нові проекти, які народились в період карантину: «Школа добрих нянь», де навчають бути хорошими наставниками для дітей, і правильно комунікувати з дітьми. «Я_й_ЦЕ» – перша в Україні безкоштовна онлайн-програма для дітей з навичок безпеки та сексуальної освіти.

У номінації The Supporter 2020 (внесок у розвиток УКУ/LvBS: фінансова підтримка, надання стипендій, розвиток проектів Університету та Школи) переміг Назар Тимошик.

Він є випускником програми MSc in Technology Management, CEO, founder у компанії UnderDefence cyber security. Компанія Under Defense заснувала річні стипендії студентам УКУ та на початку пандемії придбала обладнання для лікарень Львівської області, необхідне для лікування пацієнтів з Covid-19. Цього року вдалося також зробити внесок у розвиток УКУ/LvBS через фінансову підтримку – було надано дві університету професорсько-викладацькі стипендії. Окрім того, компанія долучається до розвитку проектів Університету, викладаючи курс з кібербезпеки для студентів комп’ютерних наук.

Запроваджену цьогоріч нагороду The Ultimate Survivor 2020 (виживання чи переформатування бізнесу в карантин) здобув Ростислав Кулик, випускник програми  Key Executive MBA, CEO Gastroli.ua

Так як компанія зосереджена на концертній діяльності, вона почала втрачати значні суми коштів вже у перші дні березня із запровадженням локдауну. Однак було прийнято рішення перепрофілюватися у соціально- відповідальний бізнес. Використовуючи свою ключову компетенцію – продаж квитків, Gastroli.ua стали платформою для збору коштів у боротьбі з поширенням COVID-19, продаючи благодійні квитки на «Антиконцерт». Також, запроваджуючи креативний підхід підхід до бізнесу, створення автокінотеатру та проведення автоконцертів і т.д.

Щиро вітаємо наших випускників – переможців щорічної премії LvBS Alumni Awards!