LvBS Alumni Awards 2021. Переможці номінацій

Під час Великої щорічної зустрічі LvBS Alumni Leadership Day 2021 Бізнес-школа Українського католицького університету назвала переможців нагород LvBS Alumni Awards, яких обирали серед випускників магістерських програм.

Премію The Business Breakthrough 2021 (яскравий прорив у бізнесі або розвиток індустрії в цілому) здобув Василь Монастирський, випускник програми Key Executive MBA, директор компанії «Schreder Ukraine» у Тернополі. Під його керівництвом обороти компанії зросли у понад 30 разів, а завод вийшов на 2 позицію у групі. У карантин підприємство під керівництвом Василя наростило потужності і зросло на 80%.

The Supporter 2021 (внесок у розвиток УКУ/LvBS: фінансова підтримка, надання стипендій, розвиток проектів Університету та Школи). Ця нагорода цьогоріч дісталася Оксані Гудзоватій, випускниці програми Key Executive MBA, професорці, завідувачці кафедри управління та організаційного розвитку УКУ. Оксана є CEO «Хліб-Трейд» (ТМ «Просто добрий Хліб»), з 2013 року активно підтримує УКУ, є фундатором численних стипендій для студентів, активним учасником благодійних вечорів та аукціонів університету.


Переможницею у номінації The Inspirator 2021 (вплив на суспільство, розвиток громади та соціальної відповідальності) стала Христина Шабат, випускниця програми MSc in Innovations and Entrepreneurship, керівниця Центру гідності дитини УКУ, співзасновниця Пташеня. Дитячий простір. У січні 2021 р. в УКУ розпочав діяти Центр гідності дитини, який очолила Христина. Центр покликаний займатись превенцією сексуального насильства у суспільстві та церкві, де гідність дитини є безумовною цінністю.


І нагороду The Impression of the year 2021, запроваджену саме в цьому році, (кардинальні зміни, крутий розворот чи неочікувані зміни у бізнесі, в особистому виборі професійного шляху, перехід з розряду працівника в розряд засновника, чи навпаки, вихід у іншу сферу) отримав Дмитро Завгородній. Дмитро є випускником програми MS in Innovations and Entrepreneurship, з серпня 2021 він став генеральним директором директорату цифрової трансформації в Міністерстві освіти України. Керує розробкою і впровадженням в школах системи АІКОМ (державний електронний журнал), який заміняє 15 паперових журналів і вже пілотується в більш ніж 600 державних школах.

Вітаємо переможців і бажаємо всім членам Спільноти ще більше яскравих проектів!