LvBS на ІІ Міжнародному інвестиційному форумі InvestForum UA

27 Вер 2021

Раді повідомити, що Львівська бізнес-школа долучилась до ІІ Міжнародного інвестиційного форуму InvestForum UA, який цьогоріч відбувся в Іспанії, на Тенерифе. Разом ми прагнемо зробити інвестиційне середовище України більш прозорим і зрозумілим для міжнародних інвесторів, а також розвинути мережу лідерів, які усвідомлюють свій вплив та відповідальність і готові до створення й розбудови екосистем сталого розвитку.

Поспілкуватись про інвестиції, послухати фахових спікерів та провести час у неформальній обстановці за нетворкінгом на подію вирушила ціла делегація з Alumni LvBS на чолі з CEO Школи Яркою Бойчук.

Знаково, що гаслом Інвестиційного форуму у пост-ковідну епоху стали слова: «Інвестиції — для бізнесу. Емоції — для життя!», адже бізнес всього світу нарешті починає приходити до тями після корновірусної кризи та плавно відвойовує свої докризові позиції.

Сьогодні всіх нам неймовірно важливо не лише наверстати згаяний пандемією час, але й ввійти в новий рік з впевненістю у завтрашньому дні, а наводити мости ніщо не допомагає краще, аніж живе спілкування.

Інсайтами з заходу ділиться випускник Key Executive MBA, CEO Центру підприємництва УКУ Іван Петренко:

  • Найміцніші та найефективніші зв’язки напрацьовуються віч-на-віч, а не через монітори.
  • Розуміння цінностей співрозмовника – запорука побудови довіри, якщо ці цінності співпадають.
  • Розумне поєднання робочого режиму та неформального спілкування – дає найкращі плоди у майбутньому партнерстві.
  • Такі форуми – чудова нагода для нових потенційно корисних знайомств (Іван привіз з Іспанії 30+ нових релевантних контактів для діяльності Центру підприємництва та студентського стартап-інкубатора IdeasLab).
  • З одного боку, люди набагато більш обізнані, ніж це може здатись на перший погляд. А з іншого боку – вони набагато менш обізнані (тема стартапів, зокрема), тож потрібно так вести розмову, аби завжди бути впевненим, що саме має на увазі співрозмовник.
  • Вільне володіння англійською мовою більше не є перевагою на глобальному полі, тепер це – необхідність, яка дає доступ до капіталу, проектів, ширшої аудиторії та розвитку загалом.

Натхненні роботою та відпочинком на ІІ Міжнародному інвестиційному форумі InvestForum UA ми з новими силами приступили до роботи. Вже 29 вересня у LvBS відбудеться перший Big Start 2021, тож не марнуємо часу, а стаємо кращими версіями себе вже сьогодні!