LvBS стала партнером наймасштабнішого освітнього проекту Рівненщини

27 Гру 2013

Львівська бізнес школа стала партнером «Smart Meetings» – наймасштабнішого освітньо-просвітницького проекту Рівненщини. У рамках «Smart Meetings» відбуваються зустрічі активної рівненської молоді з мистецькою, громадською та бізнес-елітою області і України.

23 грудня в рамках проекту відбулась зустріч  з Юрієм Головаєм,генеральним директором компанії «Склоресурс», випускником Key Executive MBA Львівської бізнес-школи УКУ.

Учасники зустрічі обговорили питання  стратегії та лідерства, перспективи створення бізнесу на Рівненщині у наступні 5-6 років.

Ключові тези, які Юрій Головай озвучив під час зустрічі «Smart Meetings»:

– Важлива не так ідея бізнесу, а філософія та цінності, які проповідує лідер;
– Важливі не посадові інструкції, а люди;
– Важлива не «всеядність», а нішева світова спеціалізація;
– Діють не технологічні доктрини, а притчі та анекдоти;
– Коли ти живеш ідеєю свого бізнесу, віриш у неї, переконуєш родичів, друзів і перехожих повірити в неї, то вона приречена на те, щоб стати успішною.

«У бізнесі дуже важливо мати впевненість у прийнятих рішеннях. Освіта Key Executive МВА у Львівській бізнес-школі не покращила мою інтуїцію, але дала розуміння, чому я рухався в заданому напрямку. А це дуже важливо для ведення бізнесу», – підсумував генеральний директор компанії «Склоресурс» Юрій Головай.