LvBS та «Пласт» підписали меморандум про співпрацю

12 Лис 2020

Львівська бізнес-школа УКУ та «Пласт» закріпили свою дружню співпрацю тепер і на папері: 6 листопада представниками обох сторін було підписано меморандум про співпрацю.

«Пласт» та LvBS при Українському Католицькому Університеті – це два потужні середовища зі спільними цінностями, здатні впливати на позитивні зміни у суспільстві – «Пласт» сприяє всебічному розвитку та самовихованню молоді, а LvBS дає ґрунтовні професійні знання та навички сучасної особистості. Я переконана, що підписання меморандуму про співпрацю підсилить спільні прагнення обох середовищ – виховувати та навчати провідників українського суспільства. В часі карантину ми вже реалізували 2 міні-проєкти: пластуни проводили онлайн-заняття для дітей працівників/випускників LvBS, також ми сформували статтю з коментарями від пластунів випускників/викладачів LvBS  про спільність наших організацій.

«З нетерпінням чекаю можливості реалізувати наш більший задум, який відтермінувався через COVID19 – спеціальна одноденна навчальна програма для пластунів 17-35 років з метою отримати та закріпити професійні навички, необхідні на ринку праці. Програма мала би допомогти пластунам зрозуміти як у професійному середовищі називають навички, набуті в процесі пластової методи виховання і розкрити їх цінність на ринку праці. Над програмою курсу працюють як керівництво LvBS, так і пластунки-випускниці бізнес-школи», – зазначила керівниця осередку «Пласт» у Львові, випускниця MSc in Innovations and Entrepreneurship Анастасія Слюсаренко.

«Поглиблення співпраці з «Пластом» для Львівської бізнес-школи УКУ є чудовою нагодою для масштабування нашої ідеї з формування підприємливого середовища в Україні. Для нас ця співпраця дуже природна і триває вона вже багато років, а зараз ми підкріпили її меморандумом», – зауважила керівниця напрямку проектів розвитку LvBS Людмила Крижановська.

Очікувані результати майбутнього спільного курсу:

  • учасники отримують сертифікат LvBS, який затверджує проходження курсу;
  •  учасники отримують відкоректоване CV зі зворотнім зв’язком від фахівців;
  •  учасники отримують нові зання про ринок праці;
  •  учасники ознайомлені з навчальними програмами LvBS;
  •  найуспішніші 3 учасники отримують можливість місячного стажування у власників бізнесів пластунів.