Львівська бізнес-школа УКУ створює клуб «LvBS Investment Lab»

17 Сер 2018

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) створює клуб LvBS Investment Lab . Проект ініціювали учасники магістерської програми MSc in Innovations and Entrepreneurship LvBS з метою створити у Львові нову платформу для українських економістів/фінансистів, яка у майбутньому має на меті очолити якісні зміни в країні та допоможе їй інтегруватися у світову фінансову систему.

Місія LvBS Investment Lab  – створення в LvBS та УКУ майданчика для професійного зростання людей, зацікавлених у фінансах та інвестиціях, а також розвиток фінансової грамотності у Львові та Україні. Залучення до спільноти професіоналів із світу фінансів та їхня комунікація з учасниками LvBS.

Діяльність LvBS Investment Lab включає проведення щомісячних зустрічей членів клубу, панельних дискусій із запрошеними українськими та іноземними спікерами, а також створення фінансового дайджесту клубу, в якому буде висвітлюватися огляд ринків, економіки України та інвестиційні ідеї.

На базі LvBS Investment Lab буде створено інвестиційний комітет, який прийматиме рішення по веденню навчального інвестиційного портфелю клубу. Також, планується відкриття trading-лабораторії із залученням провідних фінансових data-провайдерів для проведення навчальних курсів і академічних  досліджень у сфері фінансів та інвестицій. Додатково, учасники клубу братимуть участь міжнародних фінансових конкурсах.  Структура LvBS Investment Lab передбачає академічного керівника та наглядову раду з числа викладачів LvBS. Поміж себе учасники клубу обирають президента та двох віце-президентів. Членство клубу формується із учасників магістерських програм LvBS та студентів бакалаврських програм УКУ.

14 вересня 2018 року відбудеться перша панельна дискусія LvBS Investment Lab на тему «Global Economic Outlook and Fintech Perspectives»

Контактна особа щодо членства в LvBS Investment Lab: віце-президент з комунікацій Назар Косендяк +38(098) 007 49 83,  kosendyak.nazar@gmail.com

Довідка: магістерська програма MSc in Innovations and Entrepreneurship Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) – для амбітних людей, які готові до створення та запуску своїх бізнес-проектів в технологічних та інноваційних сферах, та прагнуть поглибити знання у сфері підприємництва, отримати розуміння бізнесу та інновацій. Умовою закінчення програми є створення нового бізнес-проекту «з нуля» або впровадження нових інноваційних підходів у діяльність компанії чи підприємства, які уже існують. Головний принцип програми – зосередженість на практичних аспектах, які дозволять учасникам дослідити ринок та вивести на нього власний бізнес-проект.