Місія нездійсненна? Вчимося мислити глобально і без шаблонів

29 Кві 2015

Квітневий модуль на програмах Key Executive MBAта MS in Technology Management пройшов під гаслом «мислити глобально та без шаблонів». Так керівники та власники бізнесу, які навчають на програмі MBA і ІТ-управлінці мали унікальну можливість в рамках модуля відвідати програму від провідного бізнес-мислителя світу Адріана Сливоцького «Місія нездійсненна?». Андріан Сливоцький – єдиний виходець з України, який двічі входив до рейтингу топ-50 бізнес-мислителів світу і визнаний одним з кращих бізнес-консультантів.

Нова, розроблена спеціально для України, програма «Місія нездійсненна?» включає 7 блоків: Міграція цінності (Value migration), Бізнес-моделювання (Business design), Зіткнення чотирьох індустрій (Four chain world), Попит (Demand), Бренд (Brand), Запуск (Launch), Розшифрування клієнтів (Customer cryptography). Після трьох днів безпосередньої роботи з Адріаном Сливоцьким у аудиторії, учасники переходять до дистанційного 12-ти тижневого навчання, виконуючи завдання та опрацьовуючи рекомендовану літературу від автора курсу. На закінчення курсу вони матимуть можливість підбити підсумки навчання (follow-up) із Адріаном Сливоцьким.

Учасники МВА програми на курсі Адріана Сливоцького

«Програма Адріана Сливоцького в цілому була концентрованим вітаміном, бо стимулювала заглибитись у деталі “власної справи” і, водночас, побачити усе як цілісну картину. Червоною ниткою була протягнута ідея пріоритетності клієнтів та їхніх потреб –  так часто ми, чи радше я, про це забуваю. А ще, поза лекційним часом Адріан додав віри у те, що соціальний бізнес має майбутнє, хоча це марафонський забіг і не зовсім зрозуміло хто Голіят», – підсумовує першу частину курсу учасник програми MBA Юрій Лопатинський, керівник Соціальної пекарні «Горіховий дім».   

Після триденного інтенсивного навчання на програмі від Адріана Сливоцького модуль для учасників Key Executive MBA продовжив Михайло Винницький (Ph.D., професор з управління продажем), який розповів управлінцям про бізнес як систему (глобально і локально), роль керівників та організаційні модулі. Після закінчення курсу учасники в міні-групах працюють над окремими проектами, які вони презентуватимуть у травні під час виїзного модулю LvBS у Києві.

Учасники магістерської програми з управління технологіями прослухали курс «Human Resource Policies and Practices» від Олени Сєргєєвої.  

 Учасники MS in Technology Management на програмі Адріана Сливоцького