«Оточуйте себе тими, хто бачить у Вас сенс», – випускний програми «Менеджмент для лідерів»

23 Тра 2016

Останній модуль для учасники однієї з програм управлінського розвитку LvBS «Менеджмент для лідерів» почали з натхнення: сніданку з Ректором УКУ Отцем Богданом Прахом та екскурсії на будову церкви та бібліотеки УКУ.


Уже цієї осені поруч із навчальним корпусом та колегіумом УКУ на вул.Козельницькій відкриється унікальна цервка, проект якої охоплює аж три: Храм Гробу Господнього, Церкву Климентія Папи та Церкву Святої Софії Премудрості Божої. Незадовго після цього закінчиться будова бібліотеки імені Андрея Шептицького, яка концептуально стане публічним простором. І церква, і бібліотека покликані розбудовувати спільноту. Отець Bohdan Prach розповів лідерам LvBS як про фундаментальні цінності цих проектів, так і про те, як реалізувати такі глобальні ідеї: «Ми ніколи не шукаємо конкретно грошей. Ми шукаємо засобів, щоб здійснити задумані нами проекти. Ідея – ось що головне. Як тільки Ви знайдете прихильників – беріться за реалізацію! Але від самого початку малюйте цілісну картину та стратегії. Цілісність у баченні – це неабияк важливо. Фрагментарне бачення не приведе вас до успіху».


Продовжив 4-тий модуль програми Сергій Гвоздьов, бізнес-викладач KSE та викладач LvBS. Він розповів учасникам програми про «Управління проектами» на фінальному модулі програми.

«Не марнуйте своє життя на людей, які не цінують вашої справи. Оточуйте себе тими, що бачать у Вас сенс. Людина має обмежену кількість шансів зробити щось важливе. І якщо Ви втратите цей шанс, не факт, що отримаєте ще один», – каже Сергій.


Завершили своє навчання 26 учасників програми «Менеджмент для лідерів» LvBS курсом із лідерства від викладача LvBS Андрія Рождественського. Він надихнув: «Зберігайте віру в успіх – вона повинна Вас вести. І пам’ятайте, що потрібно дивитись правді в очі та бути готовими до поразок. Створіть алгоритм дій та втілюйте свою віру в життя, не зважаючи ні на що».


Одразу після останнього модулю відбувся урочистий випускний та вручення сертифікатів про закінчення програми. Приємні миті можна було зафіксувати на фотоапарат, що робить миттєві фото, і залишити собі назавжди.

Вітаємо нових випускників LvBS!