Про ІТ концепти і стратегії розповів професор Лейденського університету

10 Бер 2015

На п’ятому навчальному модулі програми MS in Technology Management учасники вчилися будувати успішні ІТ-стратегії. Разом з Гансом ЛяФевером (Нідерланди) вони дослідили поняття стратегічного використання  ІТ в бізнесі.

 

Зокрема профессор ЛяФевер розповів як будувати співпрацю керівників окремих підрозділів під час планування та виконання бізнес-стратегії.  За три дні навчання учасники мали нагоду  на практиці відчути складності на різних рівнях розробки стратегії.

У рамках модуля на програмі з управління технологіями також відбувся майстер-клас Андрія Белінського, який має досвід роботи на посаді ІТ-керівника. Він понад 10 років працював у різних компаніях, зокрема Миронівський хлібопродукт, Auchan Ukraine, Winner Imports Ukraine, корпорація Iнтерпайп, Kraft Foods Ukraine. 

Довідка

Ганс ЛяФевер – викладач курсу «ІТ-концепти та стратегії». Викладач-практик 22 роки працював у компанії «Shell», виконуючи різні обов’язки з планування та управління інформаційними технологіями. Закінчив свою корпоративну кар’єру у Лондоні, досліджуючи оцифрування фінансових процесів, а також інші інновації на перетині бізнесу та ІТ.