Про український бізнес в секторі інтернет-продажів розповів фінансовий директор «Модної касти»

21 Жов 2013

У Львівській бізнес-школі відбулась зустріч з Андрієм Климчуком, CFAMBA, фінансовим директором компанії «Модна каста» та президентом-засновником товариства інвестиційних професіоналів «CFA Society Ukraine».

Зустріч складалась з двох частин. Спочатку Андрій Климчук розповів про діяльність та пропозиції Українського товариства інвестиційних професіоналів «CFA Society Ukraine», зокрема про проекти всесвітньої асоціації інвестиційних професіоналів – CFA Institute.

У другій частині зустрічі фінансовий директор на прикладі проекту «Модна каста» розповів про особливості онлайн-продажів. Андрій закликав учасників програми з інновацій та підприємництва спробувати свої сили в організації бізнесу продажів в інтернеті, але наголосив про важливість доданої вартості нової пропозиції.

Говорили також про довіру клієнтів. Андрій Климчук переконаний – вона коштує дорого і є основою їхнього бізнесу, тому шопінг-клуб « Модна каста» цінує довіру своїх покупців.

Наприкінці Андрій Климчук поділився планами розвитку проекту «Модна каста»: «Ми бачимо потенціал в Україні у сегменті, в якому працюємо. Тому наша компанія сфокусована на рості компанії саме тут».