Софія Опацька прийняла пропозицію зайняти посаду проректора з навчальної частини УКУ

5 Лип 2016

Про призначення декана Львівської бізнес-школи УКУ на позицію проректора з навчальної частини оголосив на випускних урочистостях Українського Католицького Університету ректор отець Богдан Прах.

«Вашу відповідальність, професійний підхід високо цінують студенти та колеги. Результати, яких вам вдалося досягнути за час роботи, – говорять самі за себе.  Маю надію, що наша співпраця буде плідною»,  сказав отець-ректор, вітаючи нових проректорів УКУ.

Призначення Софії Опацької проректором вступає в силу з 1 вересня 2016 року. До того часу і надалі Софія залишатиметься також деканом та засновником (Founding Dean) Львівської бізнес-школи УКУ.

Софія Опацька про своє призначення: «Команда Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS) зараз набагато сильніша, аніж була декілька років тому. Школа практично завершила етап формування стратегії своєї діяльності до 2020 року і команда має чітке бачення наступних цілей та кроків. Тож тепер моєю роллю буде підтримувати бізнес-школу в час впровадження цієї стратегії. Це дало мені можливість поєднувати мої функції декана і засновника LvBS та посаду проректора з навчальної частини. Моя основна ідея роботи на цій посаді – це поширювати найкращі практики навчального процесу, які існують на окремих факультетах, у всьому університеті, залучати факультети до співпраці, розвивати нові навчальні проекти на перетинах та створювати найкраще навчальне середовище для студентів УКУ».