Старт Книжкового клубу LvBS Alumni

1 Лют 2021

2021 рік у спільноті Alumni Львівської бізнес-школи УКУ розпочинаємо зі запуску Книжкового клубу. Що передбачає цей формат? – Спільне читання книг, обговорення, обмін думками та досвідом застосування цих знань у бізнес-практиці і в особистій сфері із випускниками магістерських програм, власниками бізнесу, керівниками та запрошеними експертами у клубному форматі.

«Є книги, які потребують спільної рефлексії і обговорення, і це могло б бути цікавим. От читаю «Мислення швидке й повільне» Канемана і відчуваю потребу обговорити з однодумцями. Коли читав вже давніше, то багато забувається. Було б чудово робити книгу місяця і потім обговорення». – З цього повідомлення від Олени Созанської, випускниці програми Key Executive MBA LvBS, ми почали планувати нашу першу зустріч та концепцію Книжкового клубу Alumni LvBS.

Мета клубу – об’єднати випускників довкола читання і рефлексій передусім бізнес-літератури, але не лише її, із залученням експертів і в клубному форматі Alumni LvBS. Це також можливість спілкуватись у спільноті Alumni, lifelong learning, особистісний розвиток. Книжковий клуб діятиме на постійній основі, зустрічі відбуватимуться раз у два місяці. Книжки обиратимуть учасники клубу з переліку, який формуватиметься за рекомендаціями викладачів школи, світових бестселерів, топ-книг із різних напрямків. Членом клубу можуть стати випускники магістерських програм LvBS, гостями можуть бути учасники магістерських програм LvBS та запрошені експерти.

  • Зустрічі відбуватимуться в офлайн-форматі.

Першою обговорюватимемо книгу «Мислення швидке й повільне» психолога й економіста Деніела Канемана, яка стала бестселером New York Times та Amazon. Її також визнано книжкою року за версією New York Times Book Review, The Economist, The Wall Street Journal і Globe and Mail (2011) та переможцем National Academy of Sciences Best Book Award (2012). Цю книгу рекомендують для читання у LvBS на програмах різного рівня, від магістерських до відкритих, і на різних курсах від маркетингу до емоційного інтелекту та менторства.

  • Перша зустріч відбудеться 17 лютого. Деталі згодом, слідкуйте за анонсами!