Управління фінансами – навчальний курс для малого бізнесу

16 Січ 2016

Разом із Михайлом Салом, фінасовим директорм LvBS та Любомиром Тарновським, фінансовим директором УКУ, учасники навчальної програми  «Ефективне управління малим бізнесом» вивчали основи фінансів.

Власники та керівники малого бізнесу поглибили свої знання щодо фінансового обліку і звітності, джерел фінансування бізнесу, бюджетування управління затратами. Було розглянуто й тему  вартості грошей у часі та поведінкової економіки й фінансів. На прикладі задач і кейсів учасники мали змогу застосувати здобуті про управління фінансам знання на практиці.

Окрім цього,  поділилась із присутніми своїм багаторічним досвідом управління фінансами Ірина Мартин, фінансовий директор холдингу емоцій «Фест». Ірина ознайомила учасників із фінансовими аспектами заснування та розвитку успішного бізнесу та на прикладі багатогранності підприємництва холдингу розповіла про кореляційні залежності між різноманітними нюансами бізнес-діяльності та її фінансовими показниками.

Також у рамках модулю управлінці мали можливість познайомитись із Романом Пилипівом, представником  Європейського банку реконструкції та розвитку, та дізнатись  про можливості залучення грантів для малого та середнього бізнесу. Роман надав учасникам вичерпні відповіді на питання щодо умов та перспектив допомоги їх підприємствам.