Виграй стипендію LvBS для навчання на MSс in Innovations and Entrepreneurship!

20 Тра 2019

Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) у партнерстві з коворкінгом #ПеремогаSpace оголошує конкурс на отримання стипендії для навчання на магістерській програмі професійного рівня MSс in Innovations and Entrepreneurship. Стипендія покриває 50% від вартості навчання на програмі, що триває 22 місяці.

На програмі MSс in Innovations and Entrepreneurship уже 7 років поспіль навчаються молоді підприємці-інноватори з усієї України. Понад 60 випускників програми після завершення навчання успішно реалізують власні бізнес-проекти.

Програма передбачає модульний формат навчання (4 дні щомісяця), майстер-класи від успішних підприємців та керівників компаній, бізнес-тури, менторство, міжнародний навчальний тур для кращих учасників (до прикладу, 2019 року під час туру учасники досліджували стартап-екосистему Ізраїлю). За час навчання учасники здобувають прикладні знання з фінансів, юриспруденції, маркетингу, проектного менеджменту, бізнес-комунікацій, особистісного розвитку, управління інноваціями, бізнес-моделювання.

Для участі в конкурсі необхідно зняти коротке відео (до 2 хв.), в якому дати відповідь на три запитання:

  1. Хто я?
  2. У чому полягає мій бізнес-проект/ідея і на якому вона етапі реалізації?
  3. Чому саме я маю отримати стипендію?

У результаті конкурсу буде відібрано трьох фіналістів, які мають пройти  вступне випробування на програму, за результатами якого учаснику з найвищим балом буде надано стипендію на навчання*.

*УВАГА! Якщо у вас немає диплому магістра чи спеціаліста, вам потрібно ОБОВ’ЯЗКОВО зареєструватися на ЄВІ (єдиний вступний іспит) до 3 червня. Іспит відбуватиметься 2 липня (докладніше про процедуру реєстрації запитуйте в Олександри Линник).

1.Для участі в конкурсі потрібно заповнити реєстраційну форму, куди прикріпити відео та своє резюме (CV). Відео потрібно залити на файлообмінник (наприкла, fex.net), а у реєстраційній формі завантажити посилання на файл.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Роботи приймаються до 30 червня 2019 року включно. Експертне журі обере трьох фіналістів-переможців, згідно зі встановленими критеріями.

2. Другий етап конкурсу включає проходження вступних іспитів на програму. Півфіналіст, який набирає найбільшу кількість балів на вступних іспитах отримає стипендію на навчання.

Додаткова інформація: olynnyk@lvbs.com.ua, тел. +38 097 430 08 62

Партнер стипендії #ПеремогаSpace – мережа просторів для щоденної роботи, зустрічей та цікавих подій, створена надихати на власні перемоги щодня. Це проект двох випускниць програми MSс in Innovations and Entrepreneurship. Співзасновниця та керуючий партнер мережі коворкінгів Лариса Немеш відповідає за операційне управління та розвиток локацій, відкриття нових просторів і стратегічний розвиток мережі ПеремогаFamily. Має багаторічний досвід управління в сфері e-commerce, соціального підприємництва, івент – менеджменту. Протягом 5 років працювала в громадському секторі, займалася проектами розвитку лідерських якостей, програмами волонтерства та міжнародного обміну, керівник AIESEC в Україні 2010-2011. Її колега Світлана Коломієць – юрист за освітою, адвокат. Працювала заступницею міністра екології та природних ресурсів України. Розвиває низку підприємницьких та громадських ініціатив, серед яких мережа коворкінгових просторів ПеремогаSpace, консалтингова компанія BRIDGES, громадська ініціатива ReThink, проект соціального підприємництва reBag.