Як ефективно управляти малим бізнесом, – старт навчання для нових учасників

28 Жов 2013

Керівники та власники малого бізнесу зі Львова, Дрогобича, Житомира, Києва і Ялти розпочали навчання на програмі «Ефективне управління малим бізнесом».

Це програма розроблена спеціально під потреби, що виникають протягом усіх життєвих циклів малих компаній, саме тому навчання розпочалось із вивчення стратегічного планування в управлінні компанією. Разом з Олександрою Баклановою, експертом у сферах стратегій для бізнесу, менеджменту та управління змінами, учасники розглянули такі питання, як роль керівника у компанії, управління компанією в період невизначеності, оцінка внутрішньої ситуації і конкурентного середовища.

Наприкінці першого модуля учасники також мали можливість відвідати зустріч Спільноти LvBS з Яриною Ключковською, експретом з комунікацій. Ярина провела майстер-клас на тему «Не треба піаритись» і розповіла про такі поняття як піар, репутація, бізнес-комунікації і бренд.

Навчання на програмі триватиме до кінця березня 2014 року, учасники вивчатимуть  зокрема фінансовий менеджмент, маркетингову діяльність, управління персоналом, забезпечення розвитку та збереження бізнесу.

Дякуємо учасникам та викладачам за продуктивну роботу над стратегіями та комунікаціями і за вдалий старт програми!

{album_37}