Заряджайтесь корисним від LvBS: найкраще за травень

2 Чер 2021

Найцікавіші та корисні блоги травня, які ми публікували на сторінках LvBS, і які ви могли пропустити. Ми зробили для вас коротку підбірку зі стислими інсайтами. Заряджайтесь!

Дискусія до Дня матері. Бізнес – як дитина: приймати ризики і діяти процесно

Чому важливо до бізнесу ставитись як до власної дитини, як якісно маневрувати між домом та роботою та чому не варто боятись брати дітей на роботу. Про все це і більше ми мали змогу поспілкуватись у стінах LvBS у межах тематичної дискусії до Дня матері, на яку завітали чотири успішні матусі, які з задоволенням ділились власним досвідом та цінними лазівками: Марія Бей, Соломія Чубай, Галина Славич та Вікторія Христенко. Модерувала процес мама, CEO LvBS Consulting Роксоляна Вороновська.

Читайте про це тут.

Як масштабувати бізнес на міжнародному рівні? Відповіді в українських кейсах [Навчання Key Executive MBA LvBS]

Чому одним компаніям вдається, а іншим ні? Чому одним доводиться закривати свої філії, а інші думають глобально і масштабуються з блискавичною швидкістю? Власне, темі масштабування та виходу на міжнародні ринки був присвячений крайній навчальний модуль на магістерській програмі Key Exeсutive MBA Львівської бізнес-школи УКУ в столиці. Про цікаві візити в топові українські компанії та висновки учасників дізнавайтесь тут.

Якщо хочемо конкурувати, немає виходу, окрім як створювати нові смисли, – Павло Гайдай

Чи може вплинути культура на збільшення вартості бізнесу? Хто такі інноватори і як вони створюють нові смисли? Що таке система смислів?

Спільнота випускників Львівської бізнес-школи УКУ мала нагоду зустрітися з Павлом Гайдаєм на тему «Взаємозв’язок бізнесу та культури». Павло є СЕО та власником групи компаній «AVTOLOGISTIKA», засновником культурної інституції «Міжвухами», випускником програми Key Executive MBA LvBS та програми «Ефективне менторство крізь призму емоційного інтелекту» Учасники зустріч розмірковували над тим, що українцям потрібно зробити, аби принципово змінити економічну ситуацію. Інсайти з цієї зустрічі тут.