«Управління персоналом: дієві інструменти». Результати онлайн-курсу

2 Лют 2023

«Управління персоналом: дієві інструменти» – онлайн-курс для тих, хто прагне побудувати ефективну команду. Разом з Марією Кот та Олександрою Альхімович підбили підсумки останнього набору. Як відбувається навчання та чому не варто пропустити старт курсу, розказуємо далі.

 «Таланти – є основою для розвитку будь-якої компанії. Навіть війна в Україні довела, що від людей залежить майже все. Але всі ми зараз переживаємо безпрецедентні зміни, які торкнулися й управлінської сфери», – ділиться Олександра Альхімович, VP People and Environment в Miratech, викладачка Бізнес-школи УКУ. 

Головна мета онлайн-курсу – навчити учасників формувати результативну команду, оцінювати ефективність та підвищувати продуктивність працівників, попри виклики, з якими ми стикаємося кожного дня. 

Ми поспілкувалися із Марією Кот та Олександрою Альхімович, викладачками онлайн курсу. Поговорили про результати попереднього набору та те, чому цей курс є актуальним зараз та як навички ефективного управління можуть вплинути на ваш бізнес.

Про курс

 «Сьогодні дуже важливо ефективно та цілеспрямовано комунікувати з персоналом, навчати та допомагати впроваджувати зміни, створювати культуру безперервного навчання та обмін досвідом. Людяність та довіра є ключовими цінностями сучасного українського менеджера», – зауважує Олександра Альхімович.

Чому курс «Управління персоналом: дієві інструменти» актуальний саме зараз?

 «Окрім класичних функцій менеджера, такі як: планування, організація та контроль, все більше виникає потреба саме в питаннях взаємодії з персоналом.

  • Як утримати ефективність команди під час постійного впливу негативних факторів? 
  • Як підтримувати та допомогти адаптації, фахівцям, які переїхали з різних причин? 
  • Яким чином розвивати життєстійкість? 

Тому питання, з якими зараз зустрічаються лінійні менеджери та керівники в контексті управління персоналом, є важливими та актуальними. Бо саме від наших команд залежить те, як бізнес та інші організації витримають та здолають тяжкі виклики», – Олександра Альхімович, викладачка онлайн-курсу. 

Переваги онлайн-навчання

 «Умови під час COVID-19 навчили нас працювати та навчатись онлайн. І, можливо, це нам допомогло, адаптуватись під те середовище, в якому ми знаходимось зараз. Отже, формат онлайн навчання дає нам гнучкість, здатність самостійно приймати рішення коли саме зручно проходити модулі, можливість мінімально залежати від вимкнення світла», – зазначає Марія Кот, викладачка онлайн курсу. 

Проходити курс учасники можуть з будь-якого комфортного місця, головним залишається лише бажання навчатись. Сумніваєтесь? Тоді ділимось нашою статистикою нижче.

Як проходило навчання? 

Протягом курсу учасники разом з викладачами:

  • поговорили про роль менеджера в реалізації технік та інструментів управління персоналом;
  • навчились проводити діагностику виявлення проблем в команді та знаходити шляхи їх вирішення;
  • дізнались підходи побудови ефективних команд;
  • навчились ефективно делегувати робочі завдання;
  • зрозуміли, як правильно ставити цілі та розподіляти задачі;
  • дізнались як правильно структурувати HR процеси в умовах війни.

Відгуки учасників

«У курсі сподобались практичні зайняття, робила все на основі своєї команди і отримала одразу результати та виявила проблемні місця», – Антоніна Коляда, керівник відділу продажу у ТОВ “Центр Швейного Обладнання”.

«Будь-який пошук в собі, в своїх уміннях – це те, що ми можемо робити тут і зараз. Це те, що може дати нам сили думати про завтра. Враховуючи, що лекції можна слухати в своєму темпі  – курс дуже своєчасний, зручний та доречний», – Олена Нойнець, керівниця у Волонтерській групі.

«Не думала, що отримаю таку масу задоволення і багаж знань, які зараз активно використовуватиму в роботі», – Юлія Гула, бухгалтер у Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. 

 

Бажаєте доєднатись до навчання? 

Залишайте свої контактні дані в нас на сайті та дізнавайтесь новини про початок онлайн-курсу «Управління персоналом: дієві інструменти» першими:  https://lvbs.top/mvm