Учасники «Гри в довгу» скерували до Стипендійного фонду імені Олега Воробйова 10500 грн

2 Бер 2023

Ми наближаємося до нашої мети і дякуємо за кожен внесок, що допомагає наповнити фонд. За останні дні ще 10500 грн надійшло до Стипендійного фонду імені Олега Воробйов від учасників проєкту «Гра в довгу». Загалом до нашої цілі у 75000$ залишилося зовсім трохи – 12,7%, а саме 9500$.

Нагадаємо, що за кілька місяців нам разом з вами вдалося зібрати близько 65,5 тис. доларів у Стипендійний фонд імені Олега Воробйова. А під час Благодійного ярмарку Бізнес-школи УКУ «Сильні разом», який відбувся 19 лютого, Спільноті LvBS вдалося зібрати близько 850 тис. грн.

Благодійний фонд передусім допоможе вшанувати пам’ять Героя Олега Воробйова, студента програми MSc in Technology Management Бізнес-школи УКУ. Олег був учасником АТО на Сході України, а на початку повномасштабного вторгнення добровольцем пішов захищати країну вдруге. 30 травня 2022 року Олег Воробйов загинув від рук російського терориста в боротьбі за свободу та незалежність нашої держави.

Ми заохочуємо всіх охочих приєднатися до збору коштів, зробивши пожертву в Стипендійний фонд імені Олега Воробйова. Ця благородна справа допоможе не тільки майбутнім членам спільноти здобувати гідну освіту Європейського рівня, але й назавжди зберегти ім’я Героя в пам’яті поколінь, який віддав своє життя за майбутнє нашого народу.Стипендійний фонд імені Героя щорічно генеруватиме стипендію для майбутніх студентів УКУ.

Щодо проєкту «Гра в довгу»  – це професійна освіта для підприємців, лекції та тести від викладачів Бізнес-школи УКУ й освітні гранти на суму 1,2 млн грн для найкращих учасників. До нього доєдналось 8 577 тих, хто хоче, щоб їхня мрія стати підприємцем вже скоро стала реальністю. Учасники з усіх куточків України та навіть з-за кордону грали в довгу, шукали та знаходили відповіді на свої питання. Ми дякуємо кожному за його внесок!

Заохочуємо зробити останній ривок – внесок  у Фонд за посиланням .